10 Ekim 2020 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kim Milyoner Olmak İster? | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
Dün doğru düzgün dizi yok dediğimde bana durduk yere çıkışanlara bu reytingleri gösterelim zira 3 reytingi geçen bir dizi (3.01 alanı saymazsak) bile yok.

Çatı Katı Aşk umarım daha da düşer Ezgi Şenler'e yapılan haksızlık yanlarına kar kalmamalı. Onun dışında diğer dizilerde kayda değer bir şey yok ne uzuyor ne kısalıyor. Sadece Star'ın gözüne bu boşluğu iyice sokmak lazım.

Reactions: cookies
Başarılı diziler izlenen dizi var.Meyve veren ağaç taşlanır..ve görünen köy kılavuz istemez..Kuzey yıldızı güzel dizi

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk Total'de iyi gidiyor. Sezonu bu oranlarda geçirir.

Çatı Katı Aşk'ın özetinin yeni bölümü geçmesi manidar olmuş. Yaptıkları doğru değildi.

KMOİ fena gitmemiş bu hafta.

Zümrüdüanka eh işte, oranlar kanala yeter gibi.

İyi reyting almayan diyen dizi kaç bölüm geçti ve gününde AB grubunda en çok izlenen iş olarak gitti. Çatı Katı Aşk artık final yapsa da Yeni Hayat ya da Hekimoğlu bu güne gelse. Kuzey Yıldızı'nı izleyici beğenmiyor yine de 5 üstü çıkmış. Zümrüdüanka bugünkü farklı iş olmasına nedeniyle en kolay artması gereken dizi FOX zamanında çok iyi güne koymuş diziyi dünkü bölümü herkes çok beğenmiş ama ben dizi 4'ün altına düştüğü an yine tehlikede olduğunu düşünüyorum.

Aynen, yanılmıyorsam Salı günü yayınlandı.
Perşembe kendine yer açacaktır. Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova haricinde öne çıkan dizi yok ve komedi açığı iyi değerlendirilir
Güldür Güldür de gelecek persembe ikisi belki çakışabilir.

Reactions: Doğan and Dosi
O kadar boş bir gün ki... Acilen kanallardaki bütün diziler bitip yerine yenileri gelmeli.Böyle bi boşluk yok.Aynı boşluk pazar günü için de geçerli.Bütün dizileri haftaiçine sıkıştırmışlar

Reactions: Carpe Diem
Bence eğlenceli değil çok saçma(Bana göre) komedi dizileri kimlerin ellerine kaldı

Reactions: Doğan
O kadar haklısın ki boş beleş ne dizi varsa koymuşlar hafta sonuna öğretmeni tenzih ederim

Reactions: cookies
Bence eğlenceli değil çok saçma(Bana göre) komedi dizileri kimlerin ellerine kaldı
sen hangi dizileri izliyon.yanı fikirler ayrıdır..saygı göstermek lazım..romantık komedi işte bana göre guzel .

Doğruları söylemişsin ki neden çıkışıyorlar.

sen hangi dizileri izliyon.yanı fikirler ayrıdır..saygı göstermek lazım..romantık komedi işte bana göre guzel .
Pazartesi=Yasak Elma
Salı=Masumlar Apartmanı, Menajerimi Ara Hekimoğlu
Çarşamba=Sadakatsiz
Perşembe=Mucize Doktor
Cuma=Kırmızı Oda, Babil
Cumartesi=x
Pazar=Öğretmen

Komedi dizisi de Jet sosyete izliyordum keşke gülse yalan dünya yada Avrupa yakası gibi bi güzel proje ile dönse

Pazartesi=Yasak Elma
Salı=Masumlar Apartmanı, Menajerimi Ara Hekimoğlu
Çarşamba=Sadakatsiz
Perşembe=Mucize Doktor
Cuma=Kırmızı Oda, Babil
Cumartesi=x
Pazar=Öğretmen
bende akasya durağı çocukjlar duymasın ..BÜYÜK SELÇUKLU tüm gruplarda birinci çift rakamlarıu görmeye başladı.kuzey yıldızı

komedi dizileri tutmuyor..romantık komedi sevmemde..karadeniz dizisi olduğu için farklı diğer dizilerden
Karadeniz dizilerini de sevmem bide bu dizi her yerde karşıma çıkıyor yok daddy yok ebesinin örekesi çok uyuz oluyorum

Komedi dizisi de Jet sosyete izliyordum keşke gülse yalan dünya yada Avrupa yakası gibi bi güzel proje ile dönse
jet sosyete tutmadı n denendiyde tutmadı.diğer diziler gibi..kanald de aile babası olcak