Sadece 1 diziyi takip ediyorum. O da Kalk Gidelim.
Şifreli konuşmayın, malum dizi deyince yine Kadın sandım ama @Aserat için sayısız malum dizi vardı, doğru ya.ha şimdi anladım ya offf
İpucu veriyorum: ajans.Şifreli konuşmayın, malum dizi deyince yine Kadın sandım ama @Aserat için sayısız malum dizi vardı, doğru ya.
Seyirciye sorma jokerimi kullanmak istiyorum.İpucu veriyorum: ajans.
Kadın demiştin onunla aynı gün yayınlanan bir dizi.Seyirciye sorma jokerimi kullanmak istiyorum.
Bu kadar seçenek var ama farklı kitlelere hitap eden iş yok bir tanesi dışında hepsi romantik komedi. Yani o yüzden boş.Konuyu açan arkadaş Anket adaylarını sığdıramamış..
Boş Bir Gün diye yorum yapılmış 🤦♂️
Menajerimi Ara ne ara malum dizi oldu wey? 😱Kadın demiştin onunla aynı gün yayınlanan bir dizi.
Sanırım Sana Hitap eden Yapım Yok Demek Lazım Eraycım. Daha doğru olacaktır.Bu kadar seçenek var ama farklı kitlelere hitap eden iş yok bir tanesi dışında hepsi romantik komedi. Yani o yüzden boş.
Evrene mesaj vermeye çalışıyorum direkt adını söyleyince olmuyor.Menajerimi Ara ne ara malum dizi oldu wey? 😱
Bu kadar diziye rağmen TV izlemeyeceğim seçeneğine 8 kişi oy vermiş demek ki aynı fikirde olan tek kişi ben değilim. Reytinglerden de anlaşılıyor zaten. Böyle tuhaf bir çıkış yapmana gerek yoktu.Sanırım Sana Hitap eden Yapım Yok Demek Lazım Eraycım. Daha doğru olacaktır.
Görmeyeli batıl inancıl olmuşsun.Evrene mesaj vermeye çalışıyorum direkt adını söyleyince olmuyor.
Star ve Ay Yapım delirtti beni ne yapayım. 🤷Görmeyeli batıl inancıl olmuşsun.