Bitiyormuş zaten boşuna izleme bence.İyi Günde Kötü Günde.
Bitiyormuş zaten boşuna izleme bence.İyi Günde Kötü Günde.
13'ü görürse tamam ya, gün değiştirmese de olur.Star ve Ay Yapım delirtti beni ne yapayım. 🤷
Ne 13'ü be sezon sonuna kadar devam etmeli.13'ü görürse tamam ya, gün değiştirmese de olur.
Rüyanda bi' ihtimal olabilir tabii, sende haklısın.Ne 13'ü be sezon sonuna kadar devam etmeli.Haziran'da bitebilir.
Rüyanda bi' ihtimal olabilir tabii, sende haklısın.
Bana Azra deme, Öğretmen'de boşu boşuna harcadı kendini Pazartesi günü çok üzülecek zaten.
Başladığım diziyi bitene kadar izleme gibi bir huyum var.Bitiyormuş zaten boşuna izleme bence.
Hımm OKBana Azra deme, Öğretmen'de boşu boşuna harcadı kendini Pazartesi günü çok üzülecek zaten.
Reytinglerine bakmadın mı hiç? Ben geleceği olmayan dizileri anında bırakıyorum, hatta artık hiç başlamıyorum.Başladığım diziyi bitene kadar izleme gibi bir huyum var.
Menajerimi Ara'da kaçıncı bölüme geldin?Reytinglerine bakmadın mı hiç? Ben geleceği olmayan dizileri anında bırakıyorum, hatta artık hiç başlamıyorum.
2'deyim ama reytinglerini görünce başlayasım yok.Menajerimi Ara'da kaçıncı bölüme geldin?
Star kolay kolay dokunamaz devam et sen.2'deyim ama reytinglerini görünce başlayasım yok.
MA dokunulmazlık oyununu kazanmıştı zaten haklısın.Star kolay kolay dokunamaz devam et sen.
Herkesin bakış açısı kendine.Reytinglerine bakmadın mı hiç? Ben geleceği olmayan dizileri anında bırakıyorum, hatta artık hiç başlamıyorum.
eh idare ederZÜMRÜDÜANKA
TOTAL : 4.29
AB : 2.50
ABC1 : 3.16
düşükÇATI KATI AŞK
TOTAL : 2.08
AB : 2.38
ABC1 : 2.21
yayından kalkarİYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE
TOTAL : 1.82
AB : 2.16
ABC1 : 2.01
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?