10 Ekim 2019 Perşembe Reyting Sonuçları

Reytingleri eklerken sabah, bu etiket listesiyle de duyurabilirsiniz, dis atan olursa listeden çıkaralım.
@serhatt @Emre Ozansoy

Reactions: serhatt
Sanmıyorum bu nedenden dolayı düştüğünü dizilerin ben.
Tamam bize göre mantıksız duruyor ama Türkiye'de bütün gün haber izleyen insanlar var. Dizi daha sonra izlenir deyip operasyonun en sıcak saatlerini de takip etmek istemiş olmaları normal bence. Zaten düşüşlerin ufak olması da bunu kanıtlıyor.

Ben düşüşlerini tamamen izleyiciyi sıkmalarına bağlıyorum Çarşamba dizilerinin.

Ece Üner ve Buket Aydın sıcak bölgeye gitmiş Fatih de oradaysa yarın Mucize Doktor'u değil haber bültenlerinin mucizevi yükselişini konuşuruz.

Show Haber, FOX'u geçebilir "belki". Buket'in sunumu zaten berbat, ne yaparsa yapsın hiç bir çıkış yakalayamaz.

Haber kanallarının reytingleri de son birkaç gündür yükselişte, muhakkak izleyici kaybında etkileri var ama senin dediğin gibi de bugünün işleri zaten yıpranmıştı..

Haber kanallarının reytingleri de son birkaç gündür yükselişte, muhakkak izleyici kaybında etkileri var ama senin dediğin gibi de bugünün işleri zaten yıpranmıştı..
Hangi haber kanalları ben ilk 100'de göremedim.

NTV, CNN Türk, Habertürk, A Haber gibi reyting ölçümlerinde olmayan kanallar.
Reytingleri yükselişte değildir belki.
Hangi haber kanalları ben ilk 100'de göremedim.
Onların da reytingleri ölçülüyor, bu listede yer almıyorlar.
Dünün izlenme oranları bunlar, normalde diğer günler 1 altı oluyor.

KanalPrime Time RTG%
CNN TURK1,96
HABER TURK1,60
AHABER1,07
NTV1,05
TRT HABER0,70
TRT COCUK0,54
3600,38
HALK TV0,27
TELE10,25
TGRT HABER0,23

Reactions: Hazem
Mucize Doktor, çok güzel bir başlangıç yaptı. Yarın yüksek bekliyorum...

Hepsinin yükselişlerini toplasan anca 1-2 reytingtir o yüzden ben hala onlardan dolayı olduğunu sanmam.

Mucize Doktor yine çok iyi gitmiş. Birkaç hafta içerisinde 15 civarına sabitleneceğini düşünüyorum.

Savaşçı'nın kolaj bölümü de Mucize Doktor etkisiyle bayağı iyi sonuçlar almış. Gece gece 2 reyting almak büyük başarı

BZÇ Mucize Doktor'dan hiç etkilenmiyor