- Reaksiyon puanı
- 30,020
- Puanı
- 1,059
Öyle kaliteli bir diziyle bunu aynı cümle içinde kullanmaya nasıl cüret edersin 😱Aaa bu işte yok olan adamın gibi
Öyle kaliteli bir diziyle bunu aynı cümle içinde kullanmaya nasıl cüret edersin 😱Aaa bu işte yok olan adamın gibi
Reytingleri eklerken sabah, bu etiket listesiyle de duyurabilirsiniz, dis atan olursa listeden çıkaralım. @serhatt @Emre OzansoyMucize Doktor'dan yeni rekor gelir mi sizce? Şampiyon ne yapar, Çukurova yükselir mi yorumları alalım. (Reyting sonuçları tahmin kısmında etiketlenmek istemiyorsanız mesaja dis atınız)
@Bully @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Sherlock @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @ozgur2113 @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @anniegrant @MEnes @ozmoturk @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @haluk792 @Canol @emreemreu @hayret bi şey …..
Tamam bize göre mantıksız duruyor ama Türkiye'de bütün gün haber izleyen insanlar var. Dizi daha sonra izlenir deyip operasyonun en sıcak saatlerini de takip etmek istemiş olmaları normal bence. Zaten düşüşlerin ufak olması da bunu kanıtlıyor.Sanmıyorum bu nedenden dolayı düştüğünü dizilerin ben.
Reytingleri eklerken sabah, bu etiket listesiyle de duyurabilirsiniz, dis atan olursa listeden çıkaralım. @Emre Ozansoy
Ben düşüşlerini tamamen izleyiciyi sıkmalarına bağlıyorum Çarşamba dizilerinin.Tamam bize göre mantıksız duruyor ama Türkiye'de bütün gün haber izleyen insanlar var. Dizi daha sonra izlenir deyip operasyonun en sıcak saatlerini de takip etmek istemiş olmaları normal bence. Zaten düşüşlerin ufak olması da bunu kanıtlıyor.
Ece Üner ve Buket Aydın sıcak bölgeye gitmiş Fatih de oradaysa yarın Mucize Doktor'u değil haber bültenlerinin mucizevi yükselişini konuşuruz.
Haber kanallarının reytingleri de son birkaç gündür yükselişte, muhakkak izleyici kaybında etkileri var ama senin dediğin gibi de bugünün işleri zaten yıpranmıştı..Dün yapımların düşüşünü gündeme bağlamak saçma, bence üç dizi de izleyiciyi sıktığı için düştü. Ne yani 19.00'da haberleri izleyip sonra ayıp olur gündem yoğun dizi izlemek olmaz deyip TV'yi mi kapatıyorlar? Mantıksız.
Hangi haber kanalları ben ilk 100'de göremedim.Haber kanallarının reytingleri de son birkaç gündür yükselişte, muhakkak izleyici kaybında etkileri var ama senin dediğin gibi de bugünün işleri zaten yıpranmıştı..
NTV, CNN Türk, Habertürk, A Haber gibi reyting ölçümlerinde olmayan kanallar.Hangi haber kanalları ben ilk 100'de göremedim.
Reytingleri yükselişte değildir belki.NTV, CNN Türk, Habertürk, A Haber gibi reyting ölçümlerinde olmayan kanallar.
NTV, CNN Türk, Habertürk, A Haber gibi reyting ölçümlerinde olmayan kanallar.
Reytingleri yükselişte değildir belki.
Onların da reytingleri ölçülüyor, bu listede yer almıyorlar. Dünün izlenme oranları bunlar, normalde diğer günler 1 altı oluyor.Hangi haber kanalları ben ilk 100'de göremedim.
Kanal | Prime Time RTG% |
---|---|
CNN TURK | 1,96 |
HABER TURK | 1,60 |
AHABER | 1,07 |
NTV | 1,05 |
TRT HABER | 0,70 |
TRT COCUK | 0,54 |
360 | 0,38 |
HALK TV | 0,27 |
TELE1 | 0,25 |
TGRT HABER | 0,23 |
Hepsinin yükselişlerini toplasan anca 1-2 reytingtir o yüzden ben hala onlardan dolayı olduğunu sanmam.Onların da reytingleri ölçülüyor, bu listede yer almıyorlar. Dünün izlenme oranları bunlar, normalde diğer günler 1 altı oluyor.
Kanal Prime Time RTG% CNN TURK 1,96 HABER TURK 1,60 AHABER 1,07 NTV 1,05 TRT HABER 0,70 TRT COCUK 0,54 360 0,38 HALK TV 0,27 TELE1 0,25 TGRT HABER 0,23
Nerden baksan 5 reyting ediyor.Hepsinin yükselişlerini toplasan anca 1-2 reytingtir o yüzden ben hala onlardan dolayı olduğunu sanmam.
Hepsinin yükselişlerini toplasan anca 1-2 reytingtir o yüzden ben hala onlardan dolayı olduğunu sanmam.
Masterchef de etkilemiş olabilir çünkü ilk kez çarşamba 20.00'de yayınlandı.Nerden baksan 5 reyting ediyor.
Süper. ??????.Mucize Doktor, 18 bandında AB ve 20+ABC1'de, Total'de 15 bandında.