legolas9900
Favori Üye
Hosgeldinvadiciler herkese merhabalarrr nasılsınız?
Hosgeldinvadiciler herkese merhabalarrr nasılsınız?
iyi yaptım kardeş yorumlarını bekliyoruz foruma hoşgeldin tekrardanhoş bulduk uzun zamandır takip ediyorum burayı bugün bende katılıyım dedim .
HG @Arslan Bey ile nick sorunu yaşayabilirsin😕 Tabi onun yan hesabı değilsenhoş bulduk uzun zamandır takip ediyorum burayı bugün bende katılıyım dedim .
aga iyi oldu olmaması milli maç vartamda tatar ramazanda ahmet kayanın en sevdiğim parçalarından birtanesi yakarım geceleri şarkısı vardı
@Arslan Bey adından bir harf atmış 😱hoş bulduk uzun zamandır takip ediyorum burayı bugün bende katılıyım dedim .
aga iyi oldu olmaması milli maç var
aga maç 21.30 da zaten bitmesi 23.30 u bulur o saatten sonra da çok geç bence doğru karar vermişler zaten reytingi düşük bu hamle yerindeaqa maç bitiminde 23:00'de yayınlayabilirlerdi
ama beceriksiz atv yönetiminden ben birşey beklemiyorum artık
en son gözde kansu olayınıda ellerine yüzlerine bulaştırdılar
nasıl olsa iki bölüm sonra yayından kaldıracağın veliaht yarışmasının sunucusunu niye kovuyorsun ki
yada en baştan oyuncudan sunucu yapıp şabkadan tavşan çıkarmaya çalışıyorsun
2-3 bölümdür böyle zaten aga yeni mi gördün özeti izledim yeni bölümü izlemedim bugün vadi özet varİki Dünya Arasında'ki saçmalık.
Selim'in babasını canlandıran adam diziden ayrılmış. Babasını şimdi başka biri canlandırıyor.
aga maç 21.30 da zaten bitmesi 23.30 u bulur o saatten sonra da çok geç bence doğru karar vermişler zaten reytingi düşük bu hamle yerinde
2-3 bölümdür böyle zaten aga yeni mi gördün özeti izledim yeni bölümü izlemedim bugün vadi özet var
bence saçmalık değil diğer dizilerde de oluyo normal bişey
aga maç 21.30 da zaten bitmesi 23.30 u bulur o saatten sonra da çok geç bence doğru karar vermişler zaten reytingi düşük bu hamle yerinde
2-3 bölümdür böyle zaten aga yeni mi gördün özeti izledim yeni bölümü izlemedim bugün vadi özet var
bence saçmalık değil diğer dizilerde de oluyo normal bişey
bende değişmesini istemezdim ama yapacak bişey yok çokta önemli bi karakter değilBen yeni farkına vardım bence saçma oluyor.
aga fena mı reklamı olur işteniye o zaman bu akşama kadar tatar ramazanın fragmanını yayınlıyorlar