vadi 11 den aşagı almaz vadnin ne aldıgı önemli değil zaten hiç 10 dan asagı dusmuyor dizide bitmez böylelikle D
ben olsam ben de görünmem 5 dk çıksam bile 60 bin küsür para alırım nasılsa abim yapımcı-senaristhaftaya vadi olmaz. 2-3 hafta daha böyle giderse vadiyi bırakırım net. polat 2 sezondur öyle ahım şahım görünmüyor. geçen sezon suriyede vurulmuştu öyle böyle geçti bu sezonda masabaşı oldu. nerde o racon kesmem kafa keserim diyen polat? nerde nizamettine tekmeyi atan polat? anca çömezler poyrazın peşinde vadi artık böyle olacaksa olmaz olsun abi ya.
Yarın için reyting toplamayı düşünüyor anlaşılan Kanal D. Hangi gün hangi dizinin tekrarını yayınlayacağı gerçekten belli olmuyor.😱 vışşhh niye haberimiz yok
bu saatte habersiz yayınlayarak ne reytingi toplıcakYarın için reyting toplamayı düşünüyor anlaşılan Kanal D. Hangi gün hangi dizinin tekrarını yayınlayacağı gerçekten belli olmuyor.
Ne var?
Tekrarını haber verse nolur vermese nolur. Zaplayan bakar işte.bu saatte habersiz yayınlayarak ne reytingi toplıcak
sezonun ilk bölümüymüş son bölüm de değilTekrarını haber verse nolur vermese nolur. Zaplayan bakar işte.Hem İntikam'ın kitlesi Yalan Dünya'ya bakamaz mı?
Kanal D ne yaptığını biliyordur kesin(!).sezonun ilk bölümüymüş son bölüm de değil
pompy nin kanalı ele geçirdiği iddiası güçleniyor yakında sihirli annem başlayabilirKanal D ne yaptığını biliyordur kesin(!).
bir rıza baba olmak kolay mı sanıyon senarka sokalarda rıza baba 70 yaşına merdiven dayadı rütbesi en son benim bıraktığımda emniyet amiriydi
şimdi ne bilmiyorum adam hala sokaklarda polata emeklilik ak saçlılık yakışmıyor
vadi eğer 11.yılında bile en çok izlenen dizi olabiliyosa her zaman her an yaptığı yeniliklerle ayaktadır bunu unutmayın eğer polat her zaman kafa kesseydi vadi şuan olmazdı buna emin olun adam artık aksaçlı mevkisine geldi çıkıp ayakçı mı olacak tabi ki hayır hee sahalara dönecek zaten rahat olun hocaya söyledi
bu bölüm polatı aramadım bile süperdi o baştaki aksiyon sahnesinde aldığım zevki uzun zamandır hiçbişeyde alamadım süper ötesi bişeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?