10 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vadi 11 den aşagı almaz vadnin ne aldıgı önemli değil zaten hiç 10 dan asagı dusmuyor dizide bitmez böylelikle D

ben olsam ben de görünmem 5 dk çıksam bile 60 bin küsür para alırım nasılsa abim yapımcı-senarist

vadi eğer 11.yılında bile en çok izlenen dizi olabiliyosa her zaman her an yaptığı yeniliklerle ayaktadır bunu unutmayın eğer polat her zaman kafa kesseydi vadi şuan olmazdı buna emin olun adam artık aksaçlı mevkisine geldi çıkıp ayakçı mı olacak tabi ki hayır hee sahalara dönecek zaten rahat olun hocaya söyledi
bu bölüm polatı aramadım bile süperdi o baştaki aksiyon sahnesinde aldığım zevki uzun zamandır hiçbişeyde alamadım süper ötesi bişeydi

Kanal D Twitter'da Yalan Dünya son bölüm tekrarı başlıyor dedi. Açtım ama sezonun ilk bölümü.

ben polatı aramıyom dizide hiç zaten cıkmadıda oynuyo yakında kgt basarısız olcagı için polat gelcek tekrardan polat gibi hiç biri düşünemez!! ve tecrübeside yok...tapınakcılara kafa tutcak kadar!!

arka sokalarda rıza baba 70 yaşına merdiven dayadı rütbesi en son benim bıraktığımda emniyet amiriydi
şimdi ne bilmiyorum adam hala sokaklarda polata emeklilik ak saçlılık yakışmıyor

rıza baba bu arada 1942 doğumluymuş babamla yaşıt hey maşallah
70'ide devirmiş

takas vadinin bir anda fenomen olmasının en önemli sebebi kafa kestiği sahnedir. bu bölümde bir defa dışarıya çıktı köprüyü patlatacaktı elifi gördü vazgeçti yine içeri girdi. adamın bebeği oldu şimdi kim bilir kaç bölüm sonra ortaya çıkacak sadece o mu abdülün de rolünü kestiler akif ve cahit daha çok ön planda. valla ben dün vadiyi 1.bölümden tekrar izlemeye başladım o zamanların aksiyonu maalesef şimdi yok.