10 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence Pazartesi olur Pazartesi konaklı dizilerin günü çünkü.

Dila Hanım'ın tekrarı İntikam'ı geçmiş Vadi reklamdı bide herhalde reklam dı İntikam.
Yok reklam degildi yengemlerdeydim az once izliyodu onlar
bence kesin persembe olacak pazartesi cok zor persembe star ve kanal d ile yarisabilir

Geçn hafta total grubuydu bu hafta ab'de böyle haber çıkmış.

Alalha şüküt intikam sonunda listeye girdi )))(

İntikam yine vasatın altında. Yarın totali tns'de de düşebilir.

Aramızda Kalsın yine iyi oranlar almış umarım böyle devam eder hep
İntikam'a ne oluyor ya

giriş kısım iyidi.. ama sonra duruldu.. vadi yapıyor bunu uzun uzun tratlar atıyor bunu daha doğal yapabililer
trat ne demek aga onu söyle
kimse lagaluga yapmasın vadinin şu bölümüne kafa tutabilecek bir yapım yok türkiye de hele o aksiyon sahnesi vay be dedirtti onur tan hakketen iyi yönetmenmiş

Yalnız vadide araç içi çekimleri yeni sezonun başından beri beğenmiyorum, el kamerasıyla çekilmiş gibi duruyor
200.bölümün şerefine son sahne muhteşem ötesi olacak bence

Yalnız vadide araç içi çekimleri yeni sezonun başından beri beğenmiyorum, el kamerasıyla çekilmiş gibi duruyor
200.bölümün şerefine son sahne muhteşem ötesi olacak bence

vadide bu sezonun yıldızı onur tandır çekim kalitesi çok gelişmiş efektler falan ekliyo aksiyon sahnelerinde çok iyi

İntikam reklam 22:30.

Vadiden ben 14 15 bekliyordum ama alamamış bakalım ilerki anliklarda alacakmi
aramızda kasım başlarda sıkıcı olmasına rağmen gayet iyi gitmiş hiçbir anlikta intikama gecilmemis
intikam vasat gitmiş ocak ayında bitirilir bence beren saat ve diğer oyuncular dayanamaz ab de de düşer yarın

kurtlar vadisi futbola el attı burda kime gönderme yaptılar anlayamadım aziz yıldırıma mı acaba