10 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vadi başlıyor arkadaşlar

Rating Kurdu ‏@RatingKurdu 14 dk
200. Bölüm Kurtlar Vadisi yine uzak ara Zirvede. 12.00 ratinge dayanan dizi Türk televizyonlarının en çok izlenen projesi.

vallahi az bu bölüme vadi ritmini buldu kimse tutamaz artık yarın dediğim gibi intikama 10 reyting fark atacak özetiyle 2 ye katlayacak geçen hafta yazdım
Özetiyle bile ikiye katliyor zaten rakip olamaz İntikam Vadi'ye :)

vadi 21.58 reklam dönüşü laptopu hemen kapatıyorum inanılmaz bi bölüm

vadi sinema filmleriyle ve ilk serisi ile terörü de sayarsak 300'ü askın ediyor.Bu emek karşısında seyirci de hakkını veriyo:ok: bu projeyi sevmeyenler bile saygı duymak zorundaaaaaaaaaaa:oley:

İntikam'a senarist değişikliği yaramış. Bölüm iyi gidiyor.

Ya Sbt. :bağır: İntikam nasıl listeye giremez. Olmaz böyle şey!

Vadi reklamdayken bile İntikam listeye girememis aksine liste disi kalmis. TNS sonuclarini merak ettim simdi gercekten.

STV Persembe de "Ben burdayim" demeye basladi.

vadide uzun bir trat vardı okadar hipnozite oldum ki uzun süre açık kaldı zaping bile yapamadım bu kadar uzun tiratlara ne gerek var ya bunlar reyting düşürür

vadide uzun bir trat vardı okadar hipnozite oldum ki uzun süre açık kaldı zaping bile yapamadım bu kadar uzun tiratlara ne gerek var ya bunlar reyting düşürür
o ne demek ya :D sezonun apaçık ara en iyi bölümü sözün bittiği an sonrası vadi

Ahahahaha intikam biz reklamdayken bile listeye girememiş bence GD 22:15'e kadar uzamalı intikam 22:15'te başlamalı. Güldüğümüz diloşun özeti bile intikamı geçmiş :D

Fena sallıyorlar bence.6+ reytingden bir haftada 2 reytinge düşürmek ne kadar mantıklı.

Bence Gülünecek kadar.:F
geçen hafta bu saatte vadi bitmişti ki intikam 4 reytingi geçemiyo bu sezon
vadi bu bölüm 200.bölüm ve inanılmaz bi bölüm bu vadi karşısında ne intikamı Allah aşkına izleyene saygım sonsuz ama benim akıl almıyo yani listeye girememesi çok normal