10 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MY hemen reklam veriyor..

Bu arada savaşın ayak sesleri geliyor. Suriye yolcu uçağı Türk F-16larıyla Ankaraya indirildi.

Hürrem zaten(hem tarihte hem dizide) vücuduyla değil zekasıyla Kanuniyi etkiliyor :)
Sarayda eğlenceler yapılırmış elbette ama bunun Firuzede olduğu gibi mi yoksa başka türlü mü olduğunu bilemeyiz :)
Neyse dizi başladı.Ben cevap yazmayabilirim :)

Bencede uzatmanin pek bi manasi da yok :)

Evet alıyor.
Kuranı Türkçeye çeviren bir lidere dinsiz denilebiliyorsa, bunu da benim aklım alır :)

Olayı carpitma istersen kurani Türkçeye çeviri yapıldığı için kimseye dindizsiz denmiyor. Çünkü eğer böyle bişey olsa kurani Türkçeye çeviren mehmet Akif Ersoy olmazdı olayın başka yönü var

Olayı carpitma istersen kurani Türkçeye çeviri yapıldığı için kimseye dindizsiz denmiyor. Çünkü eğer böyle bişey olsa kurani Türkçeye çeviren mehmet Akif Ersoy olmazdı olayın başka yönü var

Sizler de reyting konusunu çarptırmasınız diyorum.

Anlayışın için teşekkür ederim :)

Tesekkur etmene gerek yoktu aslinda :) herkezin bu hisgoruyo gostermesi gerek.. Hic olmasa ara sira da olsa.. Yeterki olsun :))

- - - Ekleme - - -

Tesekkur etmene gerek yoktu aslinda :) herkezin bu hisgoruyo gostermesi gerek.. Hic olmasa ara sira da olsa.. Yeterki olsun :))

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Sizler de reyting konusunu çarptırmasınız diyorum.

Neyi çarpıntı yahu rakamlar ortada 10 kikalik yayın özeti kadar reyting var ortada neyini carpitcagiz dizinin senaryosu düşüşte dizide hurrem camiye çevrildi gecenbhafta da share kaybı vardı görünen bu haftada olacak :)))))

21:00 - 21:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 9.46 , 2) SHOW: 7.1 ,
3) TRT1: 6 , 4) KANALD:
4.31 , 5) ATV: 2.09

Neyi çarpıntı yahu rakamlar ortada 10 kikalik yayın özeti kadar reyting var ortada neyini carpitcagiz dizinin senaryosu düşüşte dizide hurrem camiye çevrildi gecenbhafta da share kaybı vardı görünen bu haftada olacak :)))))

Onu demiyorum.Reyting konusunda istediğini diyebilirsin ama tarihin yeri burası değil.
Şehzadeler büyüyüp, ortalık şenlense ne güzel olur :D

- - - Ekleme - - -

Alemin kıralı 3.5 dakka toplamda reklam vardı diğer dizilerin yeni bölümleri başlamasıyla biraz düşmüş

Şu anda çalan müziği çok seviyorum :D (my için)

- - - Ekleme - - -

Reklam girdi :)

yine reklama girdi çok abarttılar ya

su evlerden biri falan kaldırın onlarin reklamlarini muhtesemin mi üstüne ekliolar anlamıyorum :S