10 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oha pis yedili ne lan öyle :D

21:30 - 21:45 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 9.71 , 2) SHOW: 7.42 , 3) KANALD: 5.34 , 4) TRT1: 3.8 , 5) ATV: 2.65

Bakın buraya yazıyorum. Pis Yedili böyle devam ederse bu sene bitmez, Gani Müjde gelecek sezon da devam ettirir. Aslında dizi 2 sezonluk. Çünkü, bu yıl son sınıflar. Ancak, Arka Sıradakiler nasıl başlarken de lise son sınıfdayılar, 5 yıl sürdü ama hala lisedeyseler bu da öyle olacak, buraya yazıyorum :D
Gençlik diziler en az 4 sezon sürüyor, Kavak Yelleri, Arka Sıradakiler, Deniz Yıldızı ve daha birçok tutmuş olan diziler 3-4 sezon sürdü. Pis Yedilide reytingleri güzel, ben olsam bende 4-5 sezon sürdürürüm.

Gençlik diziler en az 4 sezon sürüyor, Kavak Yelleri, Arka Sıradakiler, Deniz Yıldızı ve daha birçok tutmuş olan diziler 3-4 sezon sürdü. Pis Yedilide reytingleri güzel, ben olsam bende 4-5 sezon sürdürürüm.
İyi de aten kazık kadar adamı (Orçoyu) getirmişler salak bi liseliyi oynatıyolar. Adamın 30 yaşı var. 5 sezon devam ederse 35 yaşında liseliyi mi oynayacak? Hoş 30da oynayan 40da da oynar da neyse. Bu okul bu yıl bitiyor. Hangi konuyla devam ettirirler ki? Arka Sıradakiler hangi konuyla devam ettirdi unuttum gerçekten :D

kuzey daha da düşmeli py de düşmeli sakarya fırat yükselmeli çarşambaya kalite gelmeli:D

İyi de aten kazık kadar adamı (Orçoyu) getirmişler salak bi liseliyi oynatıyolar. Adamın 30 yaşı var. 5 sezon devam ederse 35 yaşında liseliyi mi oynayacak? Hoş 30da oynayan 40da da oynar da neyse. Bu okul bu yıl bitiyor. Hangi konuyla devam ettirirler ki? Arka Sıradakiler hangi konuyla devam ettirdi unuttum gerçekten :D
Üniversiteye başlamışlardı... Ama Arka Sıradakiler aksiyonlu bir diziydi senaryo sıkıntısı çekmedi. Pis Yedili komedi tarzında devam etmesi zor bencede. :)

Üniversiteye başlamışlardı... Ama Arka Sıradakiler aksiyonlu bir diziydi senaryo sıkıntısı çekmedi. Pis Yedili komedi tarzında devam etmesi zor bencede. :)

ne aksiyonu ne bulaurlarsa senaryoya koydular:D otobüs uçurumdan düştü başrollerin hiçbirine bişi olmadı

- - - Ekleme - - -

sbt de baya bir dengesizlik var pis yedili yarıya düşmüş :D

Sen Kadir Doğulu genç görunuyor diye yaşinin küçük oldugunu mu sanıyorsun :X O da 30 yaşinda :X

beyazsoy günaydın ..

tarihte nigar sultanda yok firuzede yok bunu herkes biliyor eleştireceksen başka şeyler gel bunlarla değil :))

tarihte olan karakterlere senaryo icabı katılan karakterler harmanlanmış seyir zevki yüksek olsun diye ve mantıklı davranmışlar kuru kuru anlatılmaz tarih bilinmeyenler daha çok olduğu için bilinenden yola çıkıp boşlukları doldurmak lazım .. burdan eleştirme diziyi gerçek karakterleri eleştireceksen eleştir ..

22:00 - 22:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 9.65 , 2) SHOW: 6.29 , 3) TRT1: 5.66 , 4) KANALD: 4.8 , 5) STV: 2.27

- - - Ekleme - - -

22:00 - 22:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 9.65 , 2) SHOW: 6.29 , 3) TRT1: 5.66 , 4) KANALD: 4.8 , 5) STV: 2.27