Çok geniş çaplı bir PR yaptılar az önce.Yarın yayınlayacakları Mücbir Sebepler'e güveniyorlar bence Özgür beyciğim, çok geniş çaplı PR olacaktır platform için Bartu, Melikşah ve konuklarının ulaşabildikleri kitlenin boyutunu da düşünürsek...
Çok geniş çaplı bir PR yaptılar az önce.Yarın yayınlayacakları Mücbir Sebepler'e güveniyorlar bence Özgür beyciğim, çok geniş çaplı PR olacaktır platform için Bartu, Melikşah ve konuklarının ulaşabildikleri kitlenin boyutunu da düşünürsek...
Aynen, tüm içerikleri 10 - 15 dakika olacak. Bende gece izleyeceğim.Uygulamayı indirdim çok kısa imiş yatmadan bakarım 10 dakika sadece.
Normalde dijital izlemem ama çok kısa o yüzden bakacağımAynen, tüm içerikleri 10 - 15 dakika olacak. Bende gece izleyeceğim.
Dijitalde zaten süreler kısa, ama bunun süresi kısanın da kısası. YouTube videoları gibi.Normalde dijital izlemem ama çok kısa o yüzden bakacağım
Aynen bir de uğraştırıcı bir yanı yok yatmadan telefonda bakarım o açıdan dedim. Bir de şu anlık ücretsiz.Dijitalde zaten süreler kısa, ama bunun süresi kısanın da kısası. YouTube videoları gibi.
Telefondan izlemeyip pek sevmiyorum ben dizileri, televizyona yansıt özelliği var. Onu kullanır izlerim.Aynen bir de uğraştırıcı bir yanı yok yatmadan telefonda bakarım o açıdan dedim. Bir de şu anlık ücretsiz.
Ya ben genelde böyle şeylere vakit ayırmam zaten ondan dolayı hiç dijital dizi falan izlemiyorum bu yüzden bu gece bir bakarım yatmadan nasıl olmuş diyeTelefondan izlemeyip pek sevmiyorum ben dizileri, televizyona yansıt özelliği var. Onu kullanır izlerim.
Birsen Altuntaş ilk etapta ücretsiz diye bahsetmiş platformdan, ücretsiz olmadan izlemek lazım.
İçeriklerinin süresi kısa zaten abi, fazla zorlamaz.Ama olmaz ki... Platformlar içinde kaybolacaz yaaa..
Netflix-Prime-Exxen-Gain
Terapist den sonra bunada bir el atayım ama yarıan iş gene başlıyor
Neeeeee tek bölüm mü off be o kadar umutlanmıştım bugün 2 bölüm izleyeceğim diye neyse artık 2 bölümü de akşama aile şirketi dizisini izlerim ☹️1x5
Keşke iki bölüm vermeye devam etselermiş çünkü ne zaman başlayıp bitti anlamadım bile.Konu güzeldi ama 8 dakikalık bir senaryoyu hak etmiyordu. Oysa bu konudan neler neler çıkarmış ama potansiyelinin altında kalan ve değerlendirilemeyen bir fırsat olmuş. Yine de dizinin konsepti belli olduğu için puan konusunda fazla kıt davranmaya gerek yok.
7/10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?