Zevksizliği git başka yerde ara bence.
Zevksizliği git başka yerde ara bence.
Başrol kadın kim tanımıyorum. Hilmi Cem kadroda var ve Aytaç Şaşmaz'ın bir iki seneye daha ihtiyacı var başrol oyunculuğu için. Ama iyi bir tamamlayıcı roller alabilecek kapasiteye sahip kendisi. Yani sonuç normal gibi geldi.
Rahatsız olan sensin cnm barış artık senesi gelecek 2 3 ay sonra![]()
Şerbo'ya olan karın ağrını sürekli yansıtacağına git günün reytinglerine bak da Yargı-Teşkilat-Masterchef üçlüsü AB'de izleyici bırakıyor mu gör.Aaaa skandal artık Ab grubunun yaptığı 😱 gerçi bir kız pencereden uçtu diye 10++ reytingler dizi izleyen gruba ne denir ki Allah belanızı versin anca yani
Kirli Sepeti'nde hem bölümler hem reytingler güzel gidiyor.Böyle durumlar olunca ya ekip değişir, ya huzursuzluk çıkar, ya reyting düşer o yüzden nazar değmeden yola devam etmesini diliyorum.
Altın Kafes için dün akşam tüm TV sayfaları bir ağızdan PR yapıyordu ama içerik berbat, gün de ağır olunca hiçbiri kâr etmemiş.
Şerbo'ya olan karın ağrını sürekli yansıtacağına git günün reytinglerine bak da Yargı-Teşkilat-Masterchef üçlüsü AB'de izleyici bırakıyor mu gör.![]()
Böyle apışıp kalırsın.
Ne mana gülmekten duduşlarım uyuştu konuşamıyorumBöyle apışıp kalırsın.![]()
Alınacak can kalmamışAzrail geldi , @Emre Ozansoy un canını alacak.![]()
Altın Kafes için dün akşam tüm TV sayfaları bir ağızdan PR yapıyordu ama içerik berbat, gün de ağır olunca hiçbiri kâr etmemiş.![]()
Ne mana gülmekten duduşlarım uyuştu konuşamıyorum![]()
Bugün cuma konusunda değiliz karın ağrını o zamana saklamanı tavsiye ederim.Ne mana gülmekten duduşlarım uyuştu konuşamıyorum![]()
5 bölüm hazır zaten.4. bölüm final olacak gibi.![]()
Salarım gazı geçer ağrım sananeBugün cuma konusunda değiliz karın ağrını o zamana saklamanı tavsiye ederim.![]()