10 Aralık 2023 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Hudutsuz Sevda'nın dün haber öncesi yayınlanan tekrarı çok iyi gitmiş ama Sakla Beni de bir o kadar iyi gidiyor. Perşembe günü yarış artık bu iki dizi arasında olacak gibi, Arak için yol yakınken gün değişikliğine gidilmeli.

Total: 1.47 reyting - 5.73 share (26)
AB: 0.54 reyting - 2.64 share (69)
ABC1: 1.20 reyting - 4.90 share (33)

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
  • Okudum
Reactions: AhmetBayram
images (1).jpeg

Yargı 75. Bölüm
Total | (2) | 6,00
AB | (1) | 7,44
ABC1 | (1) | 7,50

Teşkilat 87. Bölüm
Total | (1) | 6,41
AB | (2) | 6,10
ABC1 | (2) | 6,07

MasterChef All Star
Total | (4) | 4,83
AB | (3) | 5,14
ABC1 | (3) | 5,32

Kirli Sepeti 11. Bölüm
Total | (3) | 5,25
AB | (9) | 2,63
ABC1 | (4) | 4,41

Çok Güzel Hareketler 2
Total | (14) | 2,35
AB | (11) | 2,14
ABC1 | (12) | 2,43

Altın Kafes 2. Bölüm
Total | (17) | 1,91
AB | (37) | 0,80
ABC1 | (26) | 1,32

Kaynak: Deniz Tural / Twitter (@DTural)

Son düzenleme:
Kirli Sepeti'nde hem bölümler hem reytingler güzel gidiyor. :Z Böyle durumlar olunca ya ekip değişir, ya huzursuzluk çıkar, ya reyting düşer o yüzden nazar değmeden yola devam etmesini diliyorum. :bhr:

Altın Kafes için dün akşam tüm TV sayfaları bir ağızdan PR yapıyordu ama içerik berbat, gün de ağır olunca hiçbiri kâr etmemiş. :A

Aaaa skandal artık Ab grubunun yaptığı 😱 gerçi bir kız pencereden uçtu diye 10++ reytingler dizi izleyen gruba ne denir ki Allah belanızı versin anca yani :X

Şerbo'ya olan karın ağrını sürekli yansıtacağına git günün reytinglerine bak da Yargı-Teşkilat-Masterchef üçlüsü AB'de izleyici bırakıyor mu gör. :A

Kirli Sepeti'nde hem bölümler hem reytingler güzel gidiyor. :Z Böyle durumlar olunca ya ekip değişir, ya huzursuzluk çıkar, ya reyting düşer o yüzden nazar değmeden yola devam etmesini diliyorum. :bhr:

Altın Kafes için dün akşam tüm TV sayfaları bir ağızdan PR yapıyordu ama içerik berbat, gün de ağır olunca hiçbiri kâr etmemiş. :A

Şerbo'ya olan karın ağrını sürekli yansıtacağına git günün reytinglerine bak da Yargı-Teşkilat-Masterchef üçlüsü AB'de izleyici bırakıyor mu gör. :A
GAbOjPTXQAAFEB6.jpeg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam