10 Aralık 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

daha ilk bölüm aga ilerleyen bölümlerde oda açılır merak etme.

aga kızılelma fostu bunla onu bir tutma bu dizi beğenildi ben kızılelmayı hiç beğenmemiştim
aynen cümle alem ibret alsın

O değilde @beyazsoy erkek dizileri izlenmiyor kadın denekler arttırıldı teorin çöktü sanırım. ))))

Diriliş Ertuğrul'a büyük tebrikler, şov yapmış adeta. İddialı ve sağlam bir dizi olduğu belli ve diziye büyük emek verilmiş. Bu emeklerin karşılığının alınması güzel.

Hayat Yolunda'nın dünkü bölümü süperdı, niye düştü anlam veremedim.
Bugün Poyraz Karayel'in Çarşamba haberini alırız büyük ihtimal.

Kanal D'nin elinde sadece Salı, Perşembe ve Cuma günleri kaldı. Yaptıkları hataların bedellerini ödesinler bakalım.

zaten çarşambaları hep boştu bundan sonra dirilişteyiz hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun

Diriliş tutmuş.. daha ilk bölümden adamlar bu sezonun reyting rekorunu kırmışlar.. tebrikler.

Tapatalk 2

Poyraz Karayel hani gün başlarsa başlasın.. tutmaz. Kanal istediği tanıtımı yapsın.

Tapatalk 2

Oha yeni dizi mi bu? Listede görünce film falan sandım hiç haberim yoktu.
Çok iyi başlamış ama meraktan izlediler bence. Fazla reklam etki yapsaydı Kanal D`nin uçmayan dizisi yoktu.

Hayat Yolunda güzel bölümdü ama düşmüş. Cidden sezon başında zirvede yer alan Kanal D ne hallere geldi, yarıştan resmen uzaklaştı iyice. Sebebi kendisi zaten.

Star sadece Perşembe ve Pazar A/B`ye hitap eder oldu. Diğer günler Total.

Dirilis ertugrul cok iyi oran ile baslamis, tebrikler.
Guzel Koylum guzel bir bolumle karsimizdaydi 7 rating alarak iyi gitmis.

DE beklediğimden yüksek başlamış ama düşüş kaçınılmaz
)

Diriliş çok güzel başlamış tebrikler bölümlere göre yükselir düşer ama kolay kolay zirveden inmez bence.

Dirilis Ertugrul harika baslamis
dun izleyemedim bugun netten izleyecem insallah

Diriliş Ertuğrul Gazi çok iyi başlangıç yapmış hemde Trt 1'de. Gerçekten şaşırtıcı ve inandırıcılık için biraz fazla oranlar. Yinede Tebrikler. Haftaya görürüz.

Güzel Köylü AB'de 7 almış sayılır. Tebrikler. ABC1'de de durum iyi ama AB biraz düşük gibi.

Yılanların Öcü Total ve ABC1'de iyi ama AB'de biraz orta gibi. Tebrikler.

Hayat Yolunda ölmüştür. Ruhuna Fati...

Kara para Aşk AB ve Totalde 3.4 almış. ABC1'de 5 almış. Diziye yeterli değil.

Beni asil sevindiren Dirilis dizisinin aldigi yüksek oranlar degil! Önemli olan Tarihimizin sadece sarayda gecen entrikalarla degil ecdadimizin dinine ve töresine ne kadar bagli oldugunu ve yigitligini göstermeye calisan bir dizinin cekilmesi ve buna bu kadar özen verilmesi.​
@Yasin93

Helal. +928732726292836327 katılıyorum.

Koskoca Osmanlı'yı kadın kavgasına çevirmişlerdi. Rezillikti resmen. Brezilya pembe dizisine dönmüştü.

Sonunda doğru düzgün bir tarihe dayanan dizi yaptılar.

Devlete ve Trt'ye teşekkürler, tebrikler.

Kara Para Aşk'ın sonucu inanılmaz. 😡

Güzel Köylü geçen haftayla aynı almış Diriliş'ten etkilenmemiş, kitle farkı var.

Yılanların Öcü ve hayat yolunda zaten vasat diziler yakında postalanırlar.

d yapım ve kanal d'nin batışı.

TRT1 'i ne sanıyosunuz, yeni bi kanal değil bazı yorumlar çok gülünç.

kara para aşk toteldeki düşük reytingleri ab ve abc gurubunda zirvede olarak telafi ediyorduk oradada reytinglerimiz braz düşüktü ama ay en azından ab abc gurubunda zirvede olmak hiç yoktan iyiydi ama senaristlerin sayesinde ab-abc gurubunuda kaybettik geçmiş olsun

diriliş ertuğrul 8 reyytinglere çok şaşrılmamalı bence ayoll samonyolu bile küçük gelin sungurlarla 2 dizilerini kaç haftadır zirvede götürdüler tv8 bile acunun programı olsa bile 7 reytingler büyük başarıydı fox tv bile karagülle 11 reyting alıyor trt 1 kanalı geçmiş olarak
samanyolu tv8 hatta foxtvden bile daha geçmişi olan büyük bir kanal yüksek reyting alması şaşırtıcı değil bence bu güne kadar yüksek alamaması şaşırtıcıydı diriliş ertuğrula tebrikler😉

O değilde @beyazsoy erkek dizileri izlenmiyor kadın denekler arttırıldı teorin çöktü sanırım. ))))
Sen dizideki aşk sahnelerinden farkında değilsin sanırım)) ayrıca dizi 5 civarı aldı. yahuu tüm erkekler toplamda 10 reytingi geçmiyor. AB reytingine gelirsek ona güven olmaz bir çıkar bir iner . AB reytingi daha çok twitter sosyal ortamlardan etkilenir. TRT de diziye çok reklam yaptı bu sonuç doğal. AB reytingi zamanla düşer ama total biraz çıkabilir bu TRT için tabi devrim sayılır)))

Son düzenleme:
Carsamba sonunda 8 reyting gordu) anlasilan carsamba tarihi diziler tutuyor) yeni dizi izlemedim ama super baslamis haftaliklarda ab grupunda birinci olabilir
guzel koylu biraz dusmus yakinda toparlanir

kpa ab grupunuda kaybettisyse bence durum iyi degil ama yinede sezon sonunu gorur

O degilse bazi Enginciler ve Tubacilar Karadayinin 2 olmasina sevinmisti.Karadayi 3 sezon boyunca basarili performans sergiledi O ses ile nerdeyse mucadele etti bir hafta o,bir hafta biz liderdik.3 sezondada bu reytingler bile cok fazla cunku senaryo cok durgun oyuncular kurtariyor ama hala ay yapimin diger dizilerinden iyi gidiyor.Simdi dizi 2 oldu diye sevinenler biraz insafli olsunlar .Bilmiyorum sebebini ama nedense KPA izleyicileri dizinin kotu gidisiatinda Karadayiyi sucluyor oysa aksine olmaliydi ilk baslayan Karadayi olmustu neyse..

Hayat yolundada yakinda yolcu