10 Aralık 2013 Salı Reyting Sonuçları

Firuze uçuyor.
Tns'de de iyi gelirse sonuçlar Show bir düşünür bence.

Firuze uçuyor.
Tns'de de iyi gelirse sonuçlar Show bir düşünür bence.
Düşünsün zaten.
Güzel bir dizi ve harcanması gerçekten hata olur.

Bu arada yeni bölümü bu perşembe günü yayınlanacak. Dizinin tanıtımı yayınlanmıştı reklam aralarında.

Çalıkuşu hala totelde yetersiz, ab de iyi ama bi 7 filan alsa yerinş biraz garantiler. Ama kanal d nin diğer yapımlarına nazaran iyş sayılır.

Biü totelde başarılı ab de her zaman ki gibi kötü.

Kaçak erken başlayarak totelde yükselmiş ama ab de çalıkuşunun gerisinde kalmış.

Seksenler 2-3 haftadır yükselişte.

Maç çok başarılı..

Dün gece bayram ekranı gibi bomboş olan tv'nin tekrarlarda kazananı Cesur Yürekli Hemşeri olmuş kaybedeni Vijdan

Ayrıca bu ne yaaa!!! 😕
27KAR KAPIDASHOW TV10.12.201318:46:4718:55:202,677,2936,70

Maç süper gitmiş Süt Kardeşler çok iyi gitmiş kaçıncı kez yayınlanmasına rağmen bıkmıyor insan

Maç uçmuş.

Kaçak yükselmiş geçen haftaya göre.

Çalıkuşu ab'de yükselmiş. Totali idare eder. Dizinin durumu Kanal D için gayet iyi. Bu sezonu çıkarır bence.

B.İ.Ü düşüş yaşamasına rağmen gayet iyi gitmiş.

Seksenler de iyi gitmiş.

Süt Kardeşler uçmuş.
Hak ediyor sonuna kadar.

Kanal D Vicdan için Çalıkuşunu kıpırdatmamakla çok iyi yapmış. Oranları fena değil. En azından O Ses gittikten sonra kanalı A/B`de zirveye taşıma şansı var Salıları.

Ekip 1 ne hikmetse alttan alttan yükselmiş 4`e ulaşmış. Eskiden 2 alıyordu. Ne oldusa Samanyolu bu sene coşanze. Küçük Kıyamet de yakında Pazartesi totali alırsa şaşırmam.

Vicdanın tekrarı kötü gitmiş. Kanal D yeni 2 dizisiyle de hayal kırıklığı yaşayacak gibi.

Star gene paçayı ucuz kurtarmış
Maç iyi oranlar almış ve şimdi maçın devamı yayınlanacak bir 7-8 de buradan gelirse acayip kar etmiş olacak
Kaçak Total iyi Ab de düşmüş maç nedeniyle
Seksenler AB müthiş

star bu işten baya karlı çıktı 30 dk lık maçla 15 i geçmiş üstelik maç tatil edildikten sonra da yayın yaptılar maç sonuna kadar gitseydi 22 falan alırdı rahat

kaçak 7 ye dayanmış bi hafta geç bi hafta erken dizi bi türlü belini doğrultamadı ki yükselsin!

Dün gece bayram ekranı gibi bomboş olan tv'nin tekrarlarda kazananı Cesur Yürekli Hemşeri olmuş kaybedeni Vijdan

Ayrıca bu ne yaaa!!! 😕
27KAR KAPIDASHOW TV10.12.201318:46:4718:55:202,677,2936,70
nerede bu show cular .ss @mrt-06

çalıkuşu nun özeti ile yeni bölümü yineç ok yakın gitmiş ne ka garip bir durum acaba özeti izleyenler özetten sonra yeni bölümü izlemeyip başka programalra mı geçiyor

ekip 1 maşallah 4 almış neredeyse

beni affet ab dizisi olmuş tns nin ab sinin uçukluğunun göstergesi olmuş

unutma beni 1500 e yakın bölüm oldu ama hala 4 ün üsüt alıyor helal olsun

kaçak maçtan kaçışmasına rağmen çok da iyi gitmemiş
biü maçla çarpışarak iyi gitmiş diyebiliriz
star kısacık maçla reytingi götürmüş

Son düzenleme:
Benim İçin Üzülme maç ile savaşmasına karşın gayet iyi Oran'lar almış tebrikler.
.

Firuze'nin Tekrar'ı da iyi gitmiş umarım Perşembe yükselişe geçer artık.
.

Kaçak maç başlamadan bitmişti geçen haftaya göre yükselmiş tebrikler.
.

Unutma Beni'm harikalar yaratmış tebrikler.
.