xBUGRAx
Süper Emekli
Vicdan anlıklara giremiyor daha.
mns de durum ne bu akşam?ben game of thrones un khalesii ile dotrakili maceralarını açtım bayağı ısındım)
vicdanı sıcak günde izlerim soğuktan vicdanım bile dondu)
Kızma ya sorduk sadecHer kanaldaki kaliteli dizilere açığız. Dizi olarak Medcezir, my ve program olarak da o ses'e bakıyorum bildiğin üzere. Kanal D'nin de her dizisini izleyecek halim yok.
mns de durum ne bu akşam?
mns nin totosu donmuştur bence desıfırın altında seyrediyor bayağı soğuk, mns nin dibi dondu, anadoludan ölçüm sonuçları gelmiyor
Yok bu hafta Firuze var.Öyle ama zaten Perşembe günü yeni bölümde de arttıracaktı oranlarını dizi. Ama Show TV Saklı Kalan haftaya olmasına rağmen bu hafta bile yayınlanmasına izin vermedi dizinin...
Bu hafta oranları artarsa Saklı Kalan'a gün bulamam diye korktu herhalde kanal.
O Ses bitince Survivor var onu da hiç kaçırmam.Kızma ya sorduk sadechım iyi Medcezire bende bakmaya çalışıyorun arada Oses bazen denk gelirsem
mns nin totosu donmuştur bence deama feride ya da buke yi gördüyse buzları çözülmüştür mns nin
niye ki mns nin mottorlarda sorun mu var?feridede dediğin doğru, bukede ters etki yapıyor ısınan yerlerin sızlıyor
Survıvora bende bakıyorum pc'den izlersin GbO Ses bitince Survivor var onu da hiç kaçırmam.Ama Pazar günleri Güneşi Beklerken'le çarpışacak.
Kanal d Çarşamba olması lazımvicdan hangi kanaldaydı agalar ve hangi gün
Çarşamba 20.00 Kanal D aga.vicdan hangi kanaldaydı agalar ve hangi gün
yoo hiç bi bilgim yok diziyle ilgili her gün yeni diziler başlıyo bitiyo bu da biter yakında vicdan micdan tutacak işler değilÇarşamba 20.00 Kanal D aga.Hayırdır beğendin mi yoksa?
Ne diyim. İlk hafta iyi gitti ama bu hafta düşmesi kaçınılmaz gibi ben de izlemiyorum zaten.yoo hiç bi bilgim yok diziyle ilgili her gün yeni diziler başlıyo bitiyo bu da biter yakında vicdan micdan tutacak işler değil
böyle diziler niye başlar anlamakta güçlük çekiyorum artık tutmayacak işte kardeşim ekrana sürme yav vicdan nedir isme bakNe diyim. İlk hafta iyi gitti ama bu hafta düşmesi kaçınılmaz gibi ben de izlemiyorum zaten.
İzleyeni vardır illa ki aga.böyle diziler niye başlar anlamakta güçlük çekiyorum artık tutmayacak işte kardeşim ekrana sürme yav vicdan nedir isme bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?