10 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 10.5 , 2) STAR: 6.93 , 3) STV: 4.66 , 4) KANALD: 4.04 , 5) FOX: 3.2

karadayı destan yazıyor:)

kreys kayıplarda araki bulasın

macun pencere camına yapışmış donmuş kalmış :))

1) ATV: 10.5 , 2) STAR: 6.93 , 3) STV: 4.66 , 4) KANALD: 4.04 , 5) FOX: 3.2

Uçuş olmasada Karadayı akıyo gibi görünüuo asıl reytingler 22'den sonra yükselir

21:30 - 21:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
10.5 , 2) STAR: 6.93 , 3)
STV: 4.66 , 4) KANALD:
4.04 , 5) FOX: 3.2

Karadayı 10 üzeri devam ediyor helal olsun inşallah atv pazar ve cumarteside iyi bir yapım koyar

acun fena çöktü. biraz bakıyorum yalan dünya gibi sıkıcı olmuş. elemlerde çoşanlar çalışmadıkları sşarkı verilince göçmüşler kimse güzel söyleyemiyor ..ab de de 3.lüğe düşmüş yarın acunun hezimetine şahit olacagız gibi :))))

- - - Ekleme - - -

atv de kurtların fragmanı verdiler aksiyon sahnesi yapmışlar:))) fena gözükmüyordu..

kreyse ulaşılamıyor ?

nerdesin kreys :)

- - - Ekleme - - -

karadayı başladı görüşmek üzere ben yokoldum :)

acun fena çöktü. biraz bakıyorum yalan dünya gibi sıkıcı olmuş. elemlerde çoşanlar çalışmadıkları sşarkı verilince göçmüşler kimse güzel söyleyemiyor ..ab de de 3.lüğe düşmüş yarın acunun hezimetine şahit olacagız gibi :))))

- - - Ekleme - - -

atv de kurtların fragmanı verdiler aksiyon sahnesi yapmışlar:))) fena gözükmüyordu..

vadi her zaman kimsenin ulaşamayacağı sahneler yapar aga bu hafta total 16-17 bekliyorum

AB grubunda Yalan Dünya 8.6 ratingle zirvede! 8.5 ratingle Karadayı peşinde! Muhteşem bir mücadele var!

çökmesi dogal bu reytingler bile o yarısmaya fazla :) acun gitsin survivor yetenek yapsın o yeter ona :)
o ses türkiye ne ya ordaki elemanlarda mustafa sandal dısında muzıkten anlıyan adam yok.hadiseymiş murat bozmus lay lay lom müzikleriyle şimdiki neslin starı gibi görürnenler :) hülyayı demeye gerek yok zaten torpili eskilerden.

21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 10.09 , 2) ATV: 6.17 , 3) KANALD: 5.28 , 4) STV: 2.96 , 5) FOX: 2.85