10 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

merak etme sbtde 19.50 ye kadar çıkarız tnsde 16 civarı alırız :D

- - - Ekleme - - -

merak etme sbtde 19.50 ye kadar çıkarız tnsde 16 civarı alırız :D

- - - Ekleme - - -

yapma destere okadar insan çekirdek niyetine kvp izliyosa izlemeyenler ne yiyo :D

izlemeyenler benim gibi forumdan çıkmıyor perşembe günleri sıkıntıdan patlıyor :))

bugün karadayı vardı foruma doğru dürüst giremedim bile ama perşembe günleri forum en iyi alternatif benim için :)

- - - Ekleme - - -

Antep Fıstığı :X Bence sende bi ara antep fistiğini dene kaliteyi görüceksin:X

antep fıstığı güzelde kabuklarını açmak zor oluyor :))

Ama değer :X Hem burdaki fıstık Beren :X

- - - Ekleme - - -

Biz hiç çekirdek yemedik Antep Fıstıgını ocaktada yicez...Belki o gun fıstıklı baklava olarak tüketiriz(b) karar veremedim :X

zaten bizde çekirdek yemenizi tavsiye etmeyiz malum kabuklu bi yiyecek mazallah bi taraflarınızda kalabilir :D

- - - Ekleme - - -

ödül berense değil antep fıstığı kabuğu kırk kilitli kapının ardında olsa ulaşmak için ömrümü veririm :))

- - - Ekleme - - -

bizim fıstık berenmiş, recep ?

sizin fıstık polat mı ?:))

yok be destere bizde fıstık yok nasip olursa sizin fıstığı yicez :d

23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 5.93 , 2) STAR: 4.5 , 3) ATV: 3.78 , 4) KANALD: 3.36 , 5) STV: 1.98

23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 5.93 , 2) STAR: 4.5 , 3) ATV: 3.78 , 4) KANALD: 3.36 , 5) STV: 1.98

Diziler ve programlar bitince yga sazı eline almış az sonra ama atv kmoi ile zirveyi alır

haklısın alışkın olmayanlara kabuk batar alışkın olanlar hep kabuklu yediği için pek etkilenmez izlemeye devam eder:))

valla destere ben bilmem batarmı batmazmı hiç denemedim izlerken sen denemişsin demekki kabuklunun acısını biliosun tavsiyelerin için sağol:D

- - - Ekleme - - -

Sizde de kalıyor mu? Cok deneyimli konuştu ya la :X

deneyimli konuşmam normal çünkü kalanları çok gördüm o kalanlarda alışık değilmiş zaten bidaha izlemediler

ben söledim ama onlara bakın başkalarında çok kaldı bu kadar artislik yapmayın ama nafile :D

eyvallah saol ama sen karıştırdın galiba bizim izlediğimiz polatta kabuk filan göremedik eğer senn izldiğinde varsa zaten merak etme ben kabuklularda uzak duruyorum :smile:

bu kabuk olayına birz daha devam edersek sanırım kabuklu bir ceza gelecek en iyisimi kabuksuzlardan devam edelim :))