10 Adımda Aşkı Bulun

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,842
Puanı
1,060
Türk kadınının bilinçaltı olan aynı zamanda ekranların libidosu en yüksek karakteri Maşuka'nın bekarlıktan kurtulma çabaları eğlenceli bir yazıya konuk olmuş.

İlk bölümlerde kendine motorla çarpan Kandemir Nevizade'ye körkütük aşık olan östrojen bombası karakterimiz aşkıyla başta yengesi Şehriban ve Kandemir olmak üzere insanlara zor anlar yaşattıran Maşuka'nın 10 maddede aşkı bulma formülü:

not: @Çiğdem- in okuması şiddetle tavsiye edilir yoksa evde kalacak :F

10-Eski defterleri kapatın.
Geçmiş, geçmişte kaldı. Eski sevgilinizi düşünmeyi bırakın. Kimse karşılaştırılmaktan hoşlanmaz. İlk önce dilinizden sonra aklınızda düşürün. Hemen ardından kendinize"Nasıl birini istiyorsunuz? diye sorun. Tipi, boyu, posu, kaşı, gözü, bıyığı. Aklınızda soru işareti kalmamalı.

9- Evden çıkın.
Tüm gün dizi izleyerek ya da dergilerden test çözerek hayal ettiğiniz koca ayağınıza gelmez. İnsan içine karışmanız lazım. Maşuka hayatının aşkını bulmak için ta Almanya’dan Türkiye’ye geldi. Peki, ne yapalım biz de Almanya’ya mı gidelim diye sorabilirsiniz. O kadar uzağa gitmeye gerek yok. Bunu yaparken kendinizi rahat hissedeceğiniz bir yer seçmeniz yeterli. Örneğin teknolojiden anlıyor ve sizin gibi anlayan bir koca arıyorsanız teknomarketlere gidebilirsiniz.
8-Bir spor dalı ya da bir takım seçin.
Ne demişler dostunu yakın tut, düşmanını daha yakın. Eğer koca fethedilmek istenilen bir kale ise kaleye yakın markaj yapmak gerekir. Bunun için “Mahmut abi” moduna geçmeden maçlara gidebilirsiniz. Gurumuz Maşuka’nın bu kutsal yolda Dortmund kombinesi aldığını hatırlatmak isteriz.

7-Klişelere inanın.
Benim başıma gelmez demeyin. Yolda, birden elinde kahveyle birisi size çarpabilir ya da arabayla giderken ufak bir kaza geçirebilirsiniz. Çok uzağa gitmenize gerek yok. “Büyük aşklar kavgayla başlar.” klişesinin en yakın örneği Derya ve Ferdi. Hatırlarsanız, Kandemir de Maşuka'ya motorla çarpmıştı.

6- Masum flörtleşmelere açık olun.

Bugün tatlı tatlı sohbet edersiniz. Sohbet arasında birbirinizin telefonları alıp verirsiniz. Masum mesajlar, tatlı smileyler. Bu süreçte tüm adaylarla sevgili daha sonrasında karı-koca olacaksınız diye bir kural yok. Belki çok güzel dostlukların temelini atıyorsunuz, kim bilir.

5-Bakımlı bir o kadar da salaş olun.

Eliniz, kolunuz, saçınız, başınız her zaman bakımlı ve zarif olmalı. Ne yataktan yeni kalkmış gibi ne de kuaförden yeni çıkmış gibi. Doğal.
4-Ailesine karşı anlayışlı olun.
Aile mühim mevzuu. Hele de erkeklerin annelerine daha fazla düşkün olduğunu da göz önünde bulundurursak. Potansiyel kaynana adayınızı yakından tanımalı ve onlara karşı anlayışlı olmak durumundasınız. Karşınızda Nevizadeler gibi kalabalık bir aile varsa şimdiden kolaylıklar diliyoruz.

3-Sosyal hayattan kopmayın.

Arkadaşlarınızı da alıp eğlenmeye çıkın. Gözünüze birini kestirdiğinizde, arkadaşlarınızın olduğu yerden uzaklaşın ve radarlarınızı çalıştırın. Sinyal aldığınızda yeşil ışığı yakın. Hem yalnız hem de yeşil ışık. Bu onu cesaretlendirecektir.

2-Kalbine giden yol.

Kural çok net ve basit: Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer. “Erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçseydi, odalarında Adriana Lima yerine Emine Beder'in posterleri asılı olurdu.” diyebilirsiniz. Yalnız sadece arasıcak ile karın doymaz. Bizden söylemesi.

1-Kendinizi olduğunuz gibi ve etkili sunun.

Bu “koca bulma” hadisesi aslından bir çeşit pazarlama. Kendinizi en etkili en fantastik şekilde sunun. Sunun ki aklına sizden başka bir şey gelmesin. Tüm bunları yaparken kendiniz olmaktan asla vazgeçmeyin.

Çok uzun gece gece okuyamam ama Maşuka reyiz varsa haklıdır. :D

Bunu bir kadın açsa birşey demezdim ama )))))) aşkın formülu yoktur hastalıktır en uzun bir iki yıl sürer tedavisi o.kadar)))

hahaha beni konuya karıştırmazsan olmaz @xemrexxx :F
aşk falan istemiyorum ben bunların hiçbirinide yapmıyorum 2 yıldırda aşk yaşamıyorum zaten kafam çok rahat ve çokta mutluyum :kiki::kiki::kiki: