10 Ağustos 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

İzledim ben Kapış Kapışı.İlk başta bir evden kapıdan içeri girmeye çalışıyolar sonra al kasayı at yere paraları say ohhhooo uzun.iş Kapanmadan Kazan da soruyu bil eline bir kağıt veriyolar o rakamı gir kasaya kasanın kapısı açılınca bir tane daha kağıt var orada da yazıyo şifre öbür ki kasaya da gir şifreyi öyle öyle kazanıyolar.Kapanmadan Kazan daha güzel zaten reytinglerle de belli oluyo
Off reytinglerden de belli oluyor demiyormusumuz gülüyorum sadece. :F

A/B'de hep Kapış Kapışın geçtiği halde totalde bazen biri bazen diğeri geçiyor. Ama hiç biri bir birine fazla fark atamıyor.

Reytingleri bilmesem Kapanmadan Kazan 10, Kapış kapış 1 alıyor sanacam. :kiki:

HachiKo post: 1409070' Alıntı:
e sen diyosun ya 3-3.5 alan yapıma katılım olmuyo e kapış kapış ta okadar alıyo ona nasıl olsun senin yorumuna göre hem zaten bi yarışma total 1 ab 5 alsa mı yoksa total 5 ab 1 alsa mı katılım fazla olur tabii ki total 5 alınca katılım fazla nedense total tüm türkiye ab az bir kesim o yüzden ab ye bakmamalıyız böyle şeylerde

Yahu kaç kere dedim. Bazen biri bazen diğeri geçiyor ama arada çok fark olmuyor.

Madem katılım var o zaman neden dizi oyuncularını oynatıyorlar?

@çocuklarduymasın Kazanmak kolay kolay da verdiği şeyler ciklet kalem tencere seti su ısıtıcısı.

Kapış Kapışta araba motosiklet gemi en büyük ödüller. :F

EveN post: 1409074' Alıntı:

Yahu kaç kere dedim. Bazen biri bazen diğeri geçiyor ama arada çok fark olmuyor.

Madem katılım var o zaman neden dizi oyuncularını oynatıyorlar?
nedense bayram da reytingler dip yapıyo ve yarışamın reytingleri çok fazla düşmesin yani oyunculardan dolayı artsın diye bunu anlamak bukadar mı zor

EveN post: 1409078' Alıntı:
@çocuklarduymasın Kazanmak kolay kolay da verdiği şeyler ciklet kalem tencere seti su ısıtıcısı.

Sen Kapanmadan Kazan da ki büyük ödülleri görmemişsin :F
Motor
Jet-Ski
Küvet
Oturma Odası Takımı
Araba
vee 40 Milyarlık Televizyon
daha da var

HachiKo post: 1409080' Alıntı:
nedense bayram da reytingler dip yapıyo ve yarışamın reytingleri çok fazla düşmesin yani oyunculardan dolayı artsın diye bunu anlamak bukadar mı zor

Allah Allah. (b)

İzlemediğin çok belli çünkü Doksanlardan daha önce de 6 kişi geldi. O zaman da mı bayramdı? Haa hatırladım. Ciklet bayramıydı. :F

EveN post: 1409078' Alıntı:

kapanmadan kazanda arabajetskimotosiklet10.000 liralık tatilbeyaz eşya ödülü var ve daha neler neler niye en kötülerini söylüyosun ki ?

Son düzenleme:
çocuklarduymasın post: 1409084' Alıntı:
Sen Kapanmadan Kazan da ki büyük ödülleri görmemişsin :F
Motor
Jet-Ski
Küvet
Oturma Odası Takımı
Araba
vee 40 Milyarlık Televizyon
daha da var
O zaman Kapanmadan kazansınlar bana ne ben mi kapatıyorum? :F

EveN post: 1409087' Alıntı:

Allah Allah. (b)

İzlemediğin çok belli çünkü Doksanlardan daha önce de 6 kişi geldi. O zaman da mı bayramdı? Haa hatırladım. Ciklet bayramıydı.
bunu sölyeyeceğini biliyodum zaten ozaman yarışma yeniydi ve iyi reytinglerle başlayıp devam etsin diye:F

HachiKo post: 1409093' Alıntı:
bunu sölyeyeceğini biliyodum zaten ozaman yarışma yeniydi ve iyi reytinglerle başlayıp devam etsin diye:F

Yeni mi? 20. Bölümde geldiler. Çok yeniymiş. FOX gibi yeni yazaydılar bari. :D

tüh hep de bir sebepleri varmış. Bakalım bundan sonra gelenlerin bahanesi ne olacak? :F

Yeni sezon öncesi yükselme için yapacaklar kesin. :F

EveN post: 1409096' Alıntı:

Yeni mi? 20. Bölümde geldiler. Çok yeniymiş. FOX gibi yeni yazaydılar bari. :D

tüh hep de bir sebepleri varmış. Bakalım bundan sonra gelenlerin bahanesi ne olacak? :F

Yeni sezon öncesi yükselme için yapacaklar kesin. :F
ya nezaman yapıyolar reyting için anlamıyomusun