Damien Duff
Favori Üye
Vadiyi başlat yada benim kanalda olsaydın keşke @xemrexxx dizi yapsa onun dizisini alırımYarışma formatımıza ilgi bir hayli az hatta hiç yok, dizilerimiz tutmazsa kanalı kapatmayı düşünüyorum.
Vadiyi başlat yada benim kanalda olsaydın keşke @xemrexxx dizi yapsa onun dizisini alırımYarışma formatımıza ilgi bir hayli az hatta hiç yok, dizilerimiz tutmazsa kanalı kapatmayı düşünüyorum.
Yarışma mı istiyorsun ?Yarışma formatımıza ilgi bir hayli az hatta hiç yok, dizilerimiz tutmazsa ne yazık ki kanalı kapatmayı düşünüyorum
Yoo yarışmam var ama ilgi az reytinglerde son sıralardayımYarışma mı istiyorsun ?
KANALı kapatma tuzak'ı yayınlayabilirim istersen 2.sezonuYoo yarışmam var ama ilgi az reytinglerde son sıralardayım
tuzak bende kalsın senden bir polisiye istiyebilirim Ana caddeler
Tuzak'ın 10.bölümüne kadar bakcam rtg lerine kötü olursa yeni sezonda "Delil" dizisi çekicem kanal bulursam Kanıt tarzındatuzak bende kalsın senden bir polisiye istiyebilirim Ana caddeler
Bende olabilirTuzak'ın 10.bölümüne kadar bakcam rtg lerine kötü olursa yeni sezonda "Delil" dizisi çekicem kanal bulursam Kanıt tarzında