10 - 16 Nisan 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,027
Puanı
1,060
Bu hafta çok yazmadım ama 6.olmuşum normalde ilk 3'ten çıkmam

Ben bile 14.yüm.
Ahh o eski biz olacaktık ki.
Ohoo eski biz 2000 civarı mesaj yazardık o zamanlar. Ama o zamanlar sbt anlıklar vardı samimiyet apayrıydı

Ben istikrarlı bir şekilde yoluma devam ediyorum, ortalamam 400 küsür zaten haftalık, Deniz'in doğum günü onu geçmeme sebep olmuş
En çok mesaj kasacağım gün yoktum maalesef neyse senin Doğum gününde de ben yazarım

Ben istikrarlı bir şekilde yoluma devam ediyorum, ortalamam 400 küsür zaten haftalık, Deniz'in doğum günü onu geçmeme sebep olmuş
ama benim sonuc gunum olmasaydi -100 olacakti 😛 yoksa sen illa 400 kusur olsun diye saga sola mesaj yazma cabasinami giriyorsun ?
limiti asincada susuyormusun ?

Ohoo eski biz 2000 civarı mesaj yazardık o zamanlar. Ama o zamanlar sbt anlıklar vardı samimiyet apayrıydı

En çok mesaj kasacağım gün yoktum maalesef neyse senin Doğum gününde de ben yazarım
Aynen öyle bak en son mesaja gittim bu bölümdeki onda bile sonuç ne çıktı.
Sen yoktun tabi o zamanlar daha çocuktun.

ama benim sonuc gunum olmasaydi -100 olacakti 😛 yoksa sen illa 400 kusur olsun diye saga sola mesaj yazma cabasinami giriyorsun ?
limiti asincada susuyormusun ?
Ay işim gücüm yok onunla mı uğraşacam

Geçen hafta cidden az yazdım ama senin sonuç günü imdadıma yetişti, ben istemesem de bir şekilde 400 yazıyorum yani

Yuh @Dosi Forumla yatıp Forumla mı kalktın bu dönemde 1000 küsür mesaj nedir 😱

Ay işim gücüm yok onunla mı uğraşacam

Geçen hafta cidden az yazdım ama senin sonuç günü imdadıma yetişti, ben istemesem de bir şekilde 400 yazıyorum yani
bu hafta pazarami denk getirsem 2 hafta yararlan

cumartesi yapmayi planliyorumda ama son dakika degsikligi olursa pazara kalabilir. sonucta 3 saate yakin yarismayla ugrasiyorum. Misafir olmamasi gerekir. Bakalim

Yuh @Dosi Forumla yatıp Forumla mı kalktın bu dönemde 1000 küsür mesaj nedir 😱
ben subatti galiba 1000 küsür yazmistim ve evet ozaman gece gunduz takildim yalniz gecen hafta okadar degildi sadece yarismamdan dolayi oluyor ki bu gayet normal