10 - 16 Nisan 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,005
Puanı
1,060

Ben bile 14.yüm. :T: Ahh o eski biz olacaktık ki. :J :D
Ohoo eski biz 2000 civarı mesaj yazardık o zamanlar. Ama o zamanlar sbt anlıklar vardı samimiyet apayrıydı :D

Ben istikrarlı bir şekilde yoluma devam ediyorum, ortalamam 400 küsür zaten haftalık, Deniz'in doğum günü onu geçmeme sebep olmuş :A
En çok mesaj kasacağım gün yoktum maalesef neyse senin Doğum gününde de ben yazarım :A

Ben istikrarlı bir şekilde yoluma devam ediyorum, ortalamam 400 küsür zaten haftalık, Deniz'in doğum günü onu geçmeme sebep olmuş :A
ama benim sonuc gunum olmasaydi -100 olacakti 😛 yoksa sen illa 400 kusur olsun diye saga sola mesaj yazma cabasinami giriyorsun ? :A limiti asincada susuyormusun ? :A

Ohoo eski biz 2000 civarı mesaj yazardık o zamanlar. Ama o zamanlar sbt anlıklar vardı samimiyet apayrıydı :D

En çok mesaj kasacağım gün yoktum maalesef neyse senin Doğum gününde de ben yazarım :A
Aynen öyle bak en son mesaja gittim bu bölümdeki onda bile sonuç ne çıktı. :D Sen yoktun tabi o zamanlar daha çocuktun. :J :F

ama benim sonuc gunum olmasaydi -100 olacakti 😛 yoksa sen illa 400 kusur olsun diye saga sola mesaj yazma cabasinami giriyorsun ? :A limiti asincada susuyormusun ? :A
Ay işim gücüm yok onunla mı uğraşacam :A

Geçen hafta cidden az yazdım ama senin sonuç günü imdadıma yetişti, ben istemesem de bir şekilde 400 yazıyorum yani :F

Ay işim gücüm yok onunla mı uğraşacam :A

Geçen hafta cidden az yazdım ama senin sonuç günü imdadıma yetişti, ben istemesem de bir şekilde 400 yazıyorum yani :F
bu hafta pazarami denk getirsem 2 hafta yararlan :A
cumartesi yapmayi planliyorumda ama son dakika degsikligi olursa pazara kalabilir. sonucta 3 saate yakin yarismayla ugrasiyorum. Misafir olmamasi gerekir. Bakalim

Yuh @Dosi Forumla yatıp Forumla mı kalktın bu dönemde 1000 küsür mesaj nedir 😱 :F
ben subatti galiba 1000 küsür yazmistim ve evet ozaman gece gunduz takildim yalniz gecen hafta okadar degildi sadece yarismamdan dolayi oluyor ki bu gayet normal :D