yine benim açtığım konuları pas geçmiş @Bully
1 @Polat Şaşmaz 53 2 @sürgünüm 33 3 @EFE UYSAL 21 4 @FF Yönetim 17 5 @BesaleT 17 6 @Harunnn60 16 7 @xemrexxx 15 8 @Aserat 15 9 @Çiğdem- 14 10 @papuleoo 8 11 @turkuazz 8 12 @Billy Kane 8 13 @Dosi 8 14 @batuhankaralar 7 15 @Tzira 6 16 @Bully 6 17 @tolgab 6 18 @denizz19 6 19 @Tolstoyevski 6 20 @MEnes 5
Bu hafta daha konu açmadım ne yapacağum bilmiyorum çok yoğunum bu aralar.@MEnes i listenin sonunda da olsa görmek güzel
sana hazırliyayim açBu hafta daha konu açmadım ne yapacağum bilmiyorum çok yoğunum bu aralar.
Sunucu ben değilim ki benim açmam olmaz yani garip durur.Sen benim yarismalari aç
aklimda bir haber var kac zamandir yapacam vakit olmadi. ben hazirlar sana gösteririm. aklina yatarsa acarsinSunucu ben değilim ki benim açmam olmaz yani garip durur.Hiç karıştırma oraları ben yarın öbür gün hallederim bir şeyler ama düşünmen yeter.
Bana göre çok tabi staja gidiyorum.Haftada 5 konu çok mu.
Tamam bakarız artık duruma göre. Yine düşünceliliğin üzerinde her zamanki gibi.aklimda bir haber var kac zamandir yapacam vakit olmadi. ben hazirlar sana gösteririm. aklina yatarsa acarsin
huyum kurusun, birakayim diyorum dusunceli olmayi ama duramiyom isteBana göre çok tabi staja gidiyorum.Haziran'a kadar yoğun dönemdeyim zaman olmuyor. Zaten hafta içi 7 'de geliyorum eve bi de bunun gezip tozması var foruma vakit ayırmak zor oluyor. Neyse halledeceğiz bir şekilde umarım.
Tamam bakarız artık duruma göre. Yine düşünceliliğin üzerinde her zamanki gibi.
Bırak bırak da bana karşı pek o moda girebileceğini düşünmüyorum.huyum kurusun, birakayim diyorum dusunceli olmayi ama duramiyom iste
anlamadim tam olarakBırak bırak da bana karşı pek o moda girebileceğini düşünmüyorum.
Bırakayım dedin ya bana karşı düşüncesiz davranmazsın diyorum çünkü ben öyle hiç davranmadım sonuçta kimseye karşı.anlamadim tam olarak
tamam benim türkce yetersiz kaldi pardonBırakayım dedin ya bana karşı düşüncesiz davranmazsın diyorum çünkü ben öyle hiç davranmadım sonuçta kimseye karşı.
Anladım haklısın bu iş başını ağrıttıysa geçmişte düzenlemeyi düşünmen normal.tamam benim türkce yetersiz kaldi pardon
ben biraz fazla düsunceli davrandigim icin cok kirildigim zamanlar oldu ve oyuzden soguk olma gibi bir fikre kapildimda ama iste insan hemen vazgecemiyor huylarindanzaten senin bana karsi en ufak bir yanlis hareketin olmaditessekurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?