10 - 16 Nisan 2017 Haftanın En Çok Konu Açanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@MEnes i listenin sonunda da olsa görmek güzel :A

Sunucu ben değilim ki benim açmam olmaz yani garip durur. :A Hiç karıştırma oraları ben yarın öbür gün hallederim bir şeyler ama düşünmen yeter. :A
aklimda bir haber var kac zamandir yapacam vakit olmadi. ben hazirlar sana gösteririm. aklina yatarsa acarsin :)

Haftada 5 konu çok mu. :A
Bana göre çok tabi staja gidiyorum. :A Haziran'a kadar yoğun dönemdeyim zaman olmuyor. Zaten hafta içi 7 'de geliyorum eve bi de bunun gezip tozması var foruma vakit ayırmak zor oluyor. Neyse halledeceğiz bir şekilde umarım. :A
aklimda bir haber var kac zamandir yapacam vakit olmadi. ben hazirlar sana gösteririm. aklina yatarsa acarsin :)
Tamam bakarız artık duruma göre. Yine düşünceliliğin üzerinde her zamanki gibi. :)

Bana göre çok tabi staja gidiyorum. :A Haziran'a kadar yoğun dönemdeyim zaman olmuyor. Zaten hafta içi 7 'de geliyorum eve bi de bunun gezip tozması var foruma vakit ayırmak zor oluyor. Neyse halledeceğiz bir şekilde umarım. :A

Tamam bakarız artık duruma göre. Yine düşünceliliğin üzerinde her zamanki gibi. :)
huyum kurusun, birakayim diyorum dusunceli olmayi ama duramiyom iste :D

Bırakayım dedin ya bana karşı düşüncesiz davranmazsın diyorum çünkü ben öyle hiç davranmadım sonuçta kimseye karşı. :)
tamam benim türkce yetersiz kaldi pardon :)
ben biraz fazla düsunceli davrandigim icin cok kirildigim zamanlar oldu ve oyuzden soguk olma gibi bir fikre kapildimda ama iste insan hemen vazgecemiyor huylarindan :) zaten senin bana karsi en ufak bir yanlis hareketin olmadi :) tessekurler

tamam benim türkce yetersiz kaldi pardon :)
ben biraz fazla düsunceli davrandigim icin cok kirildigim zamanlar oldu ve oyuzden soguk olma gibi bir fikre kapildimda ama iste insan hemen vazgecemiyor huylarindan :) zaten senin bana karsi en ufak bir yanlis hareketin olmadi :) tessekurler
Anladım haklısın bu iş başını ağrıttıysa geçmişte düzenlemeyi düşünmen normal. :) Ama bir anda olmaz tabi ve herkese uygulamana da gerek olmaz bazen. :) Ne demek rica ederim. :)