Diyorum sana oyun sektörünü bırak dizi sektörüne geç@Forumdash bile girmiş listeye (Birine takılalım )
Diziyi bırak ben siyasete bile girişmiyorum artık forumda kan çıkıyor. dün siyasi konunun birine girdim 3 yaralı 2 ölüDiyorum sana oyun sektörünü bırak dizi sektörüne geç
Yok yok dizi sektörü forumun en dmokratik yeri Özellikle yabancı dizi bölümü Oraya davet ediyorum Türk dizilerini boşver.Diziyi bırak ben siyasete bile girişmiyorum artık forumda kan çıkıyor. dün siyasi konunun birine girdim 3 yaralı 2 ölü
Orada kim gay kim eşcinsel yorumu yapıyorsunuz, ilgi alanıma girmeyen konular Eski konuları uplatıp birileriyle dalga geçmek en zevklisi aslındaYok yok dizi sektörü forumun en dmokratik yeri Özellikle yabancı dizi bölümü Oraya davet ediyorum Türk dizilerini boşver.
ahahaha Lanet gelsin senaristler öyle bir rol yaratıyırlar ki düşünmemek elde değil Edepli adamplı dizilerimizde varOrada kim gay kim eşcinsel yorumu yapıyorsunuz, ilgi alanıma girmeyen konular Eski konuları uplatıp birileriyle dalga geçmek en zevklisi aslında
Gecenin ilerleyen saatlerinde etiketleyebilirsin beni konulara gelirim hemen Diğer zamanlar rtük izin vermiyor banaahahaha Lanet gelsin senaristler öyle bir rol yaratıyırlar ki düşünmemek elde değil Edepli adamplı dizilerimizde var
Baya güldürdü.İdare eder. @yakup09 bu hafta anticiliğin sınırlarını baya zorladığı için uçmuş.
Tamam etiketlerim önceki posta göre hangi konulara mesela diye sorasım geldimGecenin ilerleyen saatlerinde etiketleyebilirsin beni konulara gelirim hemen Diğer zamanlar rtük izin vermiyor bana
sen de elem keder mode oldun bu hafta bayaNe yapmışım öyle😱 Neyse ilk 3'e girip hırsımı aldığıma göre inzivaya çekilme vakti artık.
Baya güldürdü.
Sen bu elem kederle zirveyi de alırsın Yakup.Ne yapmışım öyle😱 Neyse ilk 3'e girip hırsımı aldığıma göre inzivaya çekilme vakti artık.
Baya güldürdü.
etiketle ya benim için konuların sınırı yoktur, gece hangi ünlü ne yapmış bile konuşurum yani senin gibiyim bendeTamam etiketlerim önceki posta göre hangi konulara mesela diye sorasım geldim
Gece mesaisine kalamadığım için haliyle o yol kalmıştı geriyesen de elem keder mode oldun bu hafta baya
Görende benden başka herkes pozitif yorumlarla forumu neşe bahçelerine çeviriyor sancakSen bu elem kederle zirveyi de alırsın Yakup.
Tamametiketle ya benim için konuların sınırı yoktur, gece hangi ünlü ne yapmış bile konuşurum yani senin gibiyim bende
Seni elemlendirenler utansın.Gece mesaisine kalamadığım için haliyle o yol kalmıştı geriye
Görende benden başka herkes pozitif yorumlarla forumu neşe bahçelerine çeviriyor sancak
😱 Başka bü beyaz yalan bulaydınSeni elemlendirenler utansın.
Foruma mümkün olduğumca pozitif enerji yaymaya çalışıyorum tek başıma.