10-16 Mart 2014 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,498
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
bu hafta gayet başarılı gitmişim 3.000 olduktan sonra braz boşlamıştım keşke devam etseydim 30 mesaj daha yazabilseydim 8.sırayı alabilirmişim 🙂🙂🙂

Benim üyeliğimden beri yapamadığımı millet bir haftada yapıyor helâl olsun size 😡

tam bende onu diyecektim şimdi ayol hiç görünmüyorsun ortalıkta oakdar mesajı ne ara yazıyorsun hilemi var acaba :F

benim mesaj kalitesine bakıyorlar çok kaliteli yazıyorum her mesajım 5 mesaj yerine geçiyor yani yazdıklarımı beşle çarpıyorlar :))

hem mesajlarım kuru mesajda değil görüntülü canlı canlı tabiki fazla sayılmalı :)

benim mesaj kalitesine bakıyorlar çok kaliteli yazıyorum her mesajım 5 mesaj yerine geçiyor yani yazdıklarımı beşle çarpıyorlar :))

hem mesajlarım kuru mesajda değil görüntülü canlı canlı tabiki fazla sayılmalı :)
biz hergün sabah akşam burdayız ama sen olmadığın halde bizden çok yazıyorsun acaba foruma fazla uğramaman karşılığında mesaj sayınımı yükseltiriz diye anlaştılar senle :F
seni forumdan zuak tutmak için iyi yöntem bence :kiki::kiki:

biz hergün sabah akşam burdayız ama sen olmadığın halde bizden çok yazıyorsun acaba foruma fazla uğramaman karşılığında mesaj sayınımı yükseltiriz diye anlaştılar senle :F
seni forumdan zuak tutmak için iyi yöntem bence :kiki::kiki:

öyle bir teklifte bulunsalarda kabul etmem ben olmasam ortalık emrenin gül ağa resimleriyle dolar:) dengeyi sağlıyorum :)

İdare eder. :D @yakup09 bu hafta anticiliğin sınırlarını baya zorladığı için uçmuş. :A