Bugünlerde alzheimer olduğum söyleniyorYazın izleyeceğin için şimdiden adını yazdır izleyenler listesine.
Bugünlerde alzheimer olduğum söyleniyorYazın izleyeceğin için şimdiden adını yazdır izleyenler listesine.
Ben hatırlatırım o mesajı.Bugünlerde alzheimer olduğum söyleniyor
Sorma abi başımıza bela ettik bu cücük kafalıyı bırakmıyor şimdi de
Sorma abi başımıza bela ettik bu cücük kafalıyı bırakmıyor şimdi de
Denizzizim mi?
Sıla Sevdaluk onlar izlenmesi dinlenmesi gereken başyapıtlarÇok iyi bilirim Msl Sıla'ya oy siteme Sevdaluk'u ziletme.beni anlayan çok üye var forumda tabi senide.
Yeni bir akıma öncülük ediyorum haberin yok muDenizzizim mi?
Sıla Sevdaluk onlar izlenmesi dinlenmesi gereken başyapıtlar
Denizzizim mi?
Gelsin tabi dizine kalite gelir birazYakında Sıla da gelecek Yalan Dünya'ya @denizz19. İstikbarat sağlam.
Aman uzak dur.
Düşük reytingli izleyici kitlesine lazım gerek yok şu an.
Senin gibi kalitenin dibi mi 😱kitle falan tanımıyor şahız benim gibi kalitenin dibine bile tekliflerde bulunuyor.@denizz19
Son çırpınışlar işte.
Senin gibi kalitenin dibi mi 😱
Neyyyyyyy Vadi tns şişirmesi mi imiş yok artıkMuhteşemim harika oranlar almış hem de o bölüme bu oranlar bence mükemmel geçen hafta çok durgundu bu hafta biraz daha aksiyorlu oranlarını arttırır
Kurt Seyit ve Şura ya laf edenler ab yi görmüyorlar galiba sıkıcı bölümü ab de 9.5 alıyorsa bir aksiyonlu sahnesinde 12 lere fırlartotalinin artacağını düşünüyorum.
Medcezir durgun senaryoya rağmen çok iyi oranlar alıyor hala tebrikler
Aramızda Kalsını sbt düşürmüştü ama tns hakettiği oranları veriyor.Aslında daha fazlasını hakedyor.Totalde 5.5 ab de 7.5 alarak çok iyi gitmiş.Perşembe vadiyi geçerse ab de şaşırmam
Kardeş Payı düşüş yaşamış ama perşembe günü oranlarını arttıracağını düşünüyorum.
Kara Para Aşk my ı geçecek diyenler nerede acaba merak ediyorumYa yeni bir dizi başladığında hep bu dizi geçer deniyor ama geçemiyor sonra çarşamba boş gün oluyor.Ya abicim my geçilmezKara Para Aşk önce my ın özetini ve ankaranın dikmenini geçsin sonra my a rakip olsun;
Arka Sokaklar o kadar olaylar oldu rıza babayı hapise attılar,sıkıştırdılar falan ama reytingler düşük.Cevher gelsin 10 a dayanır deniyordu ama gördüğümüz gibi acun farkını koyuyor ortaya hıı bu arada ab de 3 lere düşmüş
GB çok düşmüş ya o ne öyleYa ben diyorum ohb etkiledi diye şu fox ta biraz akıl olsa ohb yi 22.45 lere kadar yayınlar hem reytingi artar hem de gb i düşürür
Karadayı eski reytinglerinden uzak olsa da hala iyi oranlar alıyor lakin ben 3 sezon devam etmesini yanlış buluyorum.Gelecek sezon düşüş yaşar..
Kaçar totalde fena sayılmaz.Eski oranlarından uzak ama totalde 6 üstü alıyor ama ab si çok düşük...
Çalıkuşum için artık umut yok galiba ya ne biçim senaristleri var şu dizinin ferideyi yollasanıza anadoluya aksiyon koyun birazda totalde 4 ü ab de 6 yı geçelim
KVP tns şişirmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?