10 - 16 Mart 2014 Haftalık Dizi Reytingleri

Kara Para Aşk iyi başlamış. :) Umarım bu hafta iki grupta da ilk 10`da yer alır :)

@beyazsoy küçük agada söyle bir gönderme oldu recep tayyip erdoğan takımıyla küçük aganın olduğu takımın adı pararel yapı ve o maçta recep tayyip erdoğan takımı faul yaptı üstüne tahta düştü küçük aganın ameliyata girdi

Muhteşemim harika oranlar almış hem de o bölüme bu oranlar bence mükemmel geçen hafta çok durgundu bu hafta biraz daha aksiyorlu oranlarını arttırır:)
Kurt Seyit ve Şura ya laf edenler ab yi görmüyorlar galiba sıkıcı bölümü ab de 9.5 alıyorsa bir aksiyonlu sahnesinde 12 lere fırlar:Dtotalinin artacağını düşünüyorum.
Medcezir durgun senaryoya rağmen çok iyi oranlar alıyor hala tebrikler:)
Aramızda Kalsını sbt düşürmüştü ama tns hakettiği oranları veriyor.Aslında daha fazlasını hakedyor.Totalde 5.5 ab de 7.5 alarak çok iyi gitmiş.Perşembe vadiyi geçerse ab de şaşırmam:D
Kardeş Payı düşüş yaşamış ama perşembe günü oranlarını arttıracağını düşünüyorum.
Kara Para Aşk my ı geçecek diyenler nerede acaba merak ediyorum:DYa yeni bir dizi başladığında hep bu dizi geçer deniyor ama geçemiyor sonra çarşamba boş gün oluyor.Ya abicim my geçilmez:)Kara Para Aşk önce my ın özetini ve ankaranın dikmenini geçsin sonra my a rakip olsun;:D
Arka Sokaklar o kadar olaylar oldu rıza babayı hapise attılar,sıkıştırdılar falan ama reytingler düşük.Cevher gelsin 10 a dayanır deniyordu ama gördüğümüz gibi acun farkını koyuyor ortaya hıı bu arada ab de 3 lere düşmüş:D
GB çok düşmüş ya o ne öyle:DYa ben diyorum ohb etkiledi diye şu fox ta biraz akıl olsa ohb yi 22.45 lere kadar yayınlar hem reytingi artar hem de gb i düşürür:D
Karadayı eski reytinglerinden uzak olsa da hala iyi oranlar alıyor lakin ben 3 sezon devam etmesini yanlış buluyorum.Gelecek sezon düşüş yaşar..
Kaçar totalde fena sayılmaz.Eski oranlarından uzak ama totalde 6 üstü alıyor ama ab si çok düşük...
Çalıkuşum için artık umut yok galiba ya ne biçim senaristleri var şu dizinin ferideyi yollasanıza anadoluya aksiyon koyun birazda totalde 4 ü ab de 6 yı geçelim:bağır:
KVP tns şişirmesi:D
Neyyyyyyy Vadi tns şişirmesi mi imiş yok artık :F:F:F:F:F:F:F:F Koptum ya :F:F:F:kiki::kiki::kiki: