10-16 Eylül 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Bir bende genelde düşüş olmuyor belirli çizgide kalıyorum cuma cumartesi kötü bir dönem geçirdim 2 gün forumda sohbet etmedim 2 gün kaybıma oranla yine bine yaklaşmısım :A

Sen bence yine iyisin yanı kendi çizgine oranla bakacaksın olaya senin çizginde 500 süper 400 e yakın olan mesajlarda iyi yanı 300 üstü yazdın sürece iyisin :A

Bir bende genelde düşüş olmuyor belirli çizgide kalıyorum cuma cumartesi kötü bir dönem geçirdim 2 gün forumda sohbet etmedim 2 gün kaybıma oranla yine bine yaklaşmısım :A

Sen bence yine iyisin yanı kendi çizgine oranla bakacaksın olaya senin çizginde 500 süper 400 e yakın olan mesajlarda iyi yanı 300 üstü yazdın sürece iyisin :A
Mesajlarının yarısı, yapamadığın etiketleri etiket yapman. :A

Bir de durmadan geyik yapsam her gün, ben de 1000'lerde gezerdim. :A

Kendimi mrt-06 olarak arıyorım. Çok safım ya. :F @Bully @xBUGRAx @xemrexxx @serhatt

Alışamadın zaar :A

Ben de mesaja neden etiketlemedin diye sordun sandım. :A

Hhaha Aayy bende her etikette önce mrt diye baslıyorum fark edip siliyorum :F Bazı mesajlarda fark etmeden yolladıklarımda oluyor ama mrt diye yazmaya baslıyoruz bir defa :F

Sen bile kendini unutmuş kendini arıyorsun şunu değiştir Allah aşkına cnm :A @Bully @xemrexxx @Yiğitt

Mesajlarının yarısı, yapamadığın etiketleri etiket yapman. :A

Bir de durmadan geyik yapsam her gün, ben de 1000'lerde gezerdim. :A
Aaa yap cnm sana yapma diyenmi var bu forumda öyle zaman geçiriceksin :A :A :A

Ama bu son dönemin forumda gayet iyisin senide açtık sayılır tabi foruma ara verdikten sonra , buraya tekrar nasıl geleceksin bu bıraktığımız şekilde mi yoksa yine dolap gibimi :F Ozaman kaseti sar başa :A :A :A

Aaa yap cnm sana yapma diyenmi var bu forumda öyle zaman geçiriceksin :A :A :A

Ama bu son dönemin forumda gayet iyisin senide açtık sayılır tabi foruma ara verdikten sonra , buraya tekrar nasıl geleceksin bu bıraktığımız şekilde mi yoksa yine dolap gibimi :F Ozaman kaseti sar başa :A :A :A
Bir yıl ara veririm belki, geçen sefer olduğu gibi. Kitaplarla aşırı şekilde haşır neşir olacağım için, yorumlarım da aşırı şekilde artmaya başlayacak, uzunluğu yani. :A

Bana ne olmuş böyle. 😱 MS konusunda azıcık mesaj yazdım ama bu kadarını beklemiyordum. Bütün yaz bekleyip Eylül'de coştum niyeyse. :A