revan ne hizası güldürme bi de 2 senelik diziler falan demen güldürüyo beni yeni dizi tutturmanın çok zor olduğu ortam atv de ben 10 yıllık dizi yayınlıyom desin ne alakakanal d yi öne çıkaracam diye komik duruma düşüyon
revan ne hizası güldürme bi de 2 senelik diziler falan demen güldürüyo beni yeni dizi tutturmanın çok zor olduğu ortam atv de ben 10 yıllık dizi yayınlıyom desin ne alakakanal d yi öne çıkaracam diye komik duruma düşüyon
Bilgisayara geçince beğenirşm. Şu an mobilleyim
Şefkat Tepeye Bak Bide Oda Eskiden Kalmaeskiden kalma dizilere bak bakalım öbgzk 7-8 alıyo
yalan dünya 4 alıyo
uek 5 alıyo
ne eskisi ne diyon ben düşünerek konuşuyom merak etme sen söylediklerine bi bak bakalım mantıkla alakası var mı
- - - Ekleme - - -
eskiden kalma dizilere bak bakalım öbgzk 7-8 alıyo
yalan dünya 4 alıyo
uek 5 alıyo
ne eskisi ne diyon ben düşünerek konuşuyom merak etme sen söylediklerine bi bak bakalım mantıkla alakası var mı
star o ka reytingli diziyi öpsün de başına koysunPis Yedili Star'a geçmiş.
[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]Pis Yedili[/TD]
[TD]Star TV[/TD]
[TD]2.83[/TD]
[TD]7.21[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yalan dünya 4 alıyo
uek 5 alıyo
- - - Ekleme - - -
yalan dünya 4 alıyo
uek 5 alıyo
Harbiden ilginç yorumlar yazmışım, düzelttim.
Yav he he şikede alır anca şimdi görüyozöbgzk 7-8 alıyo dedim niye atladın ki hemen hey Allah ım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?