10 Şubat 2017 Cuma Reyting Sonuçları

Olsun hit gelsin de nasıl gelirse gelsin :F

Survivor Vadi'yi geçiyordu totalde Vatanım Sensin'i de geçeriz, sonra da birlikte programı izleriz :A
hogathanın peşinden heryere gidebilirim ama survivora gitmem :) öyle kötü konularda ne işim olur :)
survivor hafta içi yayınlandığı bir gün toteli alırsa survivorun diğer bölümünü sizlerle yorumlayacam dedim @destere sende yalnız bırakmazsın beni ayoll :A :A :A

tabi o kara gün hiç gelmez inş ayoll ayrıca bizde tuhafız @destere survivora nefret besliyoruz ama bizde survivorun şarkı versionunu yapıyoruz acundan pekte farkımız yok şuan :F:F :F

survivor hafta içi yayınlandığı bir gün toteli alırsa survivorun diğer bölümünü sizlerle yorumlayacam dedim @destere sende yalnız bırakmazsın beni ayoll :A :A :A

tabi o kara gün hiç gelmez inş ayoll ayrıca bizde tuhafız @destere survivora nefret besliyoruz ama bizde survivorun şarkı versionunu yapıyoruz acundan pekte farkımız yok şuan :F:F :F
sen sadece 1 günümü diyorsun yoksa sonuna kadarmı izlersin :A

Sonuna kadar izletecez haftaya toteli alınca :A

Survivor 8-9 gündür toteli alamıyor sanırım bu akşam hasrete son verirsiniz ahh bu cumartesilerde olamsa haliniz ne olurdu ayoll :A :A :A @Bully @EFE UYSAL
Alıcaz bu hafta izliceksin :A
Bu akşam alsınlar bir zahmet :D
dün kavga yayınlamasina rağmen Aşk ve Mavininde gerisinde kaldi :A
Büyük kavga değildi sadece sözlü :A

yok be ben ilkkez bu sene az izliyorum. her sene saniyesini kaçırmazdim :D
bu sene @denizz19 ve @mrt-06 etkinliklerinden dolayi soğudum Survivordan :D
boş boş adada konusuyorlar orası ayrı sıkıcı oyunlarıda ayrı sıkıcı bence 1 oyunu 1 saat oynuyorlar 1 turunu izlemek yetiyor bence sonra aynı şeyi 40 defa yapıyorlar bir başını birde sonunu izlemek lazım :A :A :A

boş boş adada konusuyorlar orası ayrı sıkıcı oyunlarıda ayrı sıkıcı bence 1 oyunu 1 saat oynuyorlar 1 turunu izlemek yetiyor bence sonra aynı şeyi 40 defa yapıyorlar bir başını birde sonunu izlemek lazım :A :A :A
ben zaten tek oyun esnasina bakiyorum. yetiyor bana

Yok zorla izlettirmem kadınlara zaten benle yorum konularına gelmiyor :F
bugun ateşkes imzaladik :)
oy kullan hep gelirim :D

malesef seni yalnız bırakırım:) sende olur olmadık konulara giriyorsun seni takip edersem ben kötü yola düşeceğim :)

İnanamıyom ya , Sevda Kuşun kanadında 0.92 alıyo Sali günü nasıl yükselsin acep ?