10 Şubat 2017 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam alsınlar bir zahmet

dün kavga yayınlamasina rağmen Aşk ve Mavininde gerisinde kaldi
aman onalrın kavgasını kim takıyor kız acun beyin bu yıl 1.olması için yayınlanacağı gün baka hiçbir dizi falan olmaması gerekiyor baya çöktüler bu yıl inş devamıda gelir

aman onalrın kavgasını kim takıyor kız acun beyin bu yıl 1.olması için yayınlanacağı gün baka hiçbir dizi falan olmaması gerekiyor baya çöktüler bu yıl inş devamıda gelir
hafta sonlarıyla idare edecek gibi ama Cumartesiye dokunulmazlik oyunu ayarladigi icin zirvede. yeni hamlelerde bulunabilir Acun yakinda. bukadar uzun süreli zirveden uzak olmamisti, buyuk yenilgi onun için

Pazar da bizim

Bu sezon diziler çok dişli çıktı. ss Ama hala yaza doğru totalde de zirveyi alacağımız tezimin arkasındayım
hahaha alırsanız sizinle izleyip yorumlayacam demiştim zaten ama o kara günü hiç yaşamayız inş ayoll bildiğim büyülerin hepsini yaptım

hahaha alırsanız sizinle izleyip yorumlayacam demiştim zaten ama o kara günü hiç yaşamayız inş ayoll bildiğim büyülerin hepsini yaptım
Tüm büyülerin elinde patlar inşallah pis cadı. ss

Senle Survivor yorumlamak harika olacak
@destere'yi de getirirsin belki peşinden

aa gelir @destere de peşimden ama sizin konunuzu batırırız ozaman biz

perşembe totelde 7 alan dizi yok daha doğrusu 2 yıldır yok geçen yılda vadi 5-6 ile toteli alıyordu bu yıl vatanım sensinde öyle survivor perşembe şansı var gibi ama survivorda 7 alamayabilir 2 yıldır perşembe günleri çok sıkıntılı vlla millet tv dışında başka hobilerle ilgileniyor sanırım perşembeleri

Olsun hit gelsin de nasıl gelirse gelsin

Survivor Vadi'yi geçiyordu totalde Vatanım Sensin'i de geçeriz, sonra da birlikte programı izleriz

Pazar da bizim

Bu sezon diziler çok dişli çıktı. ss Ama hala yaza doğru totalde de zirveyi alacağımız tezimin arkasındayım
sonlara dogru alsın bir zahmet.
yarismacı azaldıkça ödüller güzelleşiyor. Ben genelde sonlara doğru daha çok izlerim.
@Çiğdem- biraz büyük konuştu.
yaza kalmadan katılır konulara
ama oyle yalandan katılmasın yorumlara. gerçekten izlemeli

hogathanın peşinden heryere gidebilirim ama survivora gitmem
öyle kötü konularda ne işim olur

arka sokaklar bence artık hastaneye taşınsın.hastane güvenliği olsunlar her bölüm 10 reyting alırlar böylece.