Güneşi Beklerkeni uzun süredir izlemiyordum bir göz atayım dedim.güneşi beklerken den sonra gam of thrones izliyon ya kalite çıtası 0 dan 100 e çıkıyor
Ayrıca kalitesiz değil GB.
°°°mobil mesaj°°°
Güneşi Beklerkeni uzun süredir izlemiyordum bir göz atayım dedim.güneşi beklerken den sonra gam of thrones izliyon ya kalite çıtası 0 dan 100 e çıkıyor
tabe tabeGüneşi Beklerkeni uzun süredir izlemiyordum bir göz atayım dedim.
Ayrıca kalitesiz değil GB.
°°°mobil mesaj°°°
kusura bakma da pazartesi dolu da çarşamba boş diyene @destere bir taraflarıyla gülsünHelal olsun Deniz.
Bak Muhteşem Yüzyıl'ın rakibi pardon rakipciği A.Ş.K. Hem de Hazalcı diyor.@xemrexxx
Showu ne zaman acsam tekrari vardi.Hep baslarini izledim.Dizi sarmadi.Ama bu tekrarlar azmi 😱Her Sevda Bir Veda bol bol tekrar versin.
En azından Pazartesi Beni Affet 2. olamıyor.tabe tabe
kusura bakma da pazartesi dolu da çarşamba boş diyene @destere bir taraflarıyla gülsünrecebimin pazartesi-çarşambareyting farkı 0.32
dizi çok olunca reyting de böliniyi pazartesi karadayı-acun-bbsEn azından Pazartesi Beni Affet 2. olamıyor.
Fazla tekrar göz çıkarmaz Kurabiye.Showu ne zaman acsam tekrari vardi.Hep baslarini izledim.Dizi sarmadi.Ama bu tekrarlar azmi 😱
evet çok fena 4 yıldır ettikleri lafla kalanlar fenalık getiriyor artık😱 Fenaaa
Hepsini toplasan bir Macun etmez?dizi çok olunca reyting de böliniyi pazartesi karadayı-acun-bbs) çarşamba my-merhamet-zt-sevdaluk-doksanlar-maç-çocuklar duymasın (pztesiye göre +1 bölüm)-kızılelma-hıyanet sarmalı
sayalım:Hepsini toplasan bir Macun etmez?Düşün işte o rakiplerin 3 katı Karadayı karşısında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?