Nazif Baba ile M.Saim Bey'in konuşmalari ne zaman olacak Orda yukseliş bekliyorum11'i göremedik bugün birtürlü
Nazif Baba ile M.Saim Bey'in konuşmalari ne zaman olacak Orda yukseliş bekliyorum11'i göremedik bugün birtürlü
Varsın göremesin o balık tutma sahnesi yeter banaNazif Baba ile M.Saim Bey'in konuşmalari ne zaman olacak Orda yukseliş bekliyorum
Ha ha. Sesli güldüm.x factor de jüri seneye yine gel elemelere diyor adam ne ka emin seneye bu program olacak @mrt-06 :
Reklam dönüşü bitiyorReklama girdi tekrar Atv'ye döndüm reklamdan sonra devam edecekmi acaba?
hayırlısı kader kısmet macun geçeceğine medyapım geçsin pazartesinin dümenine kötünün iyisiHa ha. Sesli güldüm.
Belki sürer panpa kader.
Aynen yaaVarsın göremezsin o balık tutma sahnesi yeter bana
X Factor da tutmazsa artık bir daha yüzlerine bakmazlar bir-birlerinin.Zaten kendi kanalı FOX'muş Medyapım'ın Kanal D'ye gitmesi hata iki tarafta ders almadı kaç senedir.
X Factor da tutmazsa artık bir daha yüzlerine bakmazlar bir-birlerinin.
FOX'ta hiç dizisi tutmadı evlatlık herhalde.
O dizi hala devam mı ediyor?Asayiş Berkkemal başladı ben kaçar.
Medyapım'ı severim totolarını kurtarsınlar. Macun zaten TV 8'e geçiyor.hayırlısı kader kısmet macun geçeceğine medyapım geçsin pazartesinin dümenine kötünün iyisi
MedYapım ençok Show TV'de tutturdu diğer kanallar ona uğursuz geliyor.X Factor da tutmazsa artık bir daha yüzlerine bakmazlar bir-birlerinin.
FOX'ta hiç dizisi tutmadı evlatlık herhalde.