Dizi güzel aslında ama karakterler biraz zayıf kaldı gibi. Dilerim yükselir
Bir Kayıp Şehir değil bence..
Dizi güzel aslında ama karakterler biraz zayıf kaldı gibi. Dilerim yükselir
Xfactor reklammıydı? Hemen bu kdar çabuk düemez:confused???
Bir Kayıp Şehir değil bence..
Kayıp Şehir'in yanından bile geçemez zaten. Ama Tomris kalemi iyi olan bir senarist bitirilmesini istemem.
Oyuncuları da iyi seçmeliydiler ama evet senaryo da iyi olmalıydı.Ben daha iyi bir proje beklerdim açıkcası Tomris Giritlioğlu ve Gökhan Horzum'dan..
ilkkuşağı ne sayıyon lo#KARADAYI 2.kuşak reklam verdi. Şu reklamlari yayına sokan kişiye ne denir bilmem ama bugun iyice saçmalamiş. Yeni bölümde az biraz sahne kaçirdi şimdide 21:30'u beklemedi
Xfactor candır özellikle studyosuX Factor için tutmaz diyordum daha proje ilk duyulduğundan beri ama Medyapım şaşırtıcı derecede başarmış. Yarışma iyi, reytinglere de bakılırsa tutacak gibi.
Peş peşe yarım saat reklamı kim izler Allah aşkına!ilk reklamı verseler ya 20:00-20:15 arası milleti soğutuyorar diziden#KARADAYI 2.kuşak reklam verdi. Şu reklamlari yayına sokan kişiye ne denir bilmem ama bugun iyice saçmalamiş. Yeni bölümde az biraz sahne kaçirdi şimdide 21:30'u beklemedi
Bir The Voice olmasa da iyi gözüküyor.Xfactor candır özellikle studyosuBizdekini izlemedim yabancısını diyorum
Karadayı zaten jenerikten sonra ilk reklamı veriyorilkkuşağı ne sayıyon loya yeni bölüm özet arasıdır ya jenerikten sonra
The Voice tamamen juri başarısıBir The Voice olmasa da iyi gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?