10 Şubat 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

sbt anlıklarına göre konuşulmamalı bence :F sbt anlık ortalamasına göre geçen hafta küçük ağa 11.05, my 7.25, kvp 11.50 i :) x factor şu anki anlıklardan 1.5 reyting fazlasını da alabilir 1.5 reyting düşüğünü de bence

X Factor için tutmaz diyordum daha proje ilk duyulduğundan beri ama Medyapım şaşırtıcı derecede başarmış. Yarışma iyi, reytinglere de bakılırsa tutacak gibi. :)

karadayı yeni bölüm gelince x faktör hemen düşmüş zirve şansı yok yetenek sizsiniz var hem

#KARADAYI 2.kuşak reklam verdi. Şu reklamlari yayına sokan kişiye ne denir bilmem ama bugun iyice saçmalamiş. Yeni bölümde az biraz sahne kaçirdi şimdide 21:30'u beklemedi:bağır:

Karadayı yükselince X Factor çabuk düşmüş. Acun aradan sıyrılacak gibi. (b)

X Factor için tutmaz diyordum daha proje ilk duyulduğundan beri ama Medyapım şaşırtıcı derecede başarmış. Yarışma iyi, reytinglere de bakılırsa tutacak gibi. :)
Xfactor candır özellikle studyosu:X Bizdekini izlemedim yabancısını diyorum:X

#KARADAYI 2.kuşak reklam verdi. Şu reklamlari yayına sokan kişiye ne denir bilmem ama bugun iyice saçmalamiş. Yeni bölümde az biraz sahne kaçirdi şimdide 21:30'u beklemedi:bağır:
Peş peşe yarım saat reklamı kim izler Allah aşkına!ilk reklamı verseler ya 20:00-20:15 arası milleti soğutuyorar diziden

X Factor ile Karadayı aynı anda reklama girdi sanırım. (b)

X Factor iyi gitti, A/B`si daha iyidir muhtemelen ama bu programdan zirve beklemiyorum zaten Pazartesi Kanal D`yi idare edirse yeter bence kanal için.

Her Sevda Bir Veda anlıklarda yok , üzücü gerçekten :( dizi güzel acilen toparlanması gerek.