2024 1.Tur | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar | 8. Grup (SON)

Hangi 4 Şarkı Üst Tura Yükselsin?

• Mavi Gri – Altüst Olmuşum

• Ezhel – Allah’ından Bul

• Cem Adrian – Keskin

• Sefo & Jako – Kördüğüm

• Mert Demir – Ateşe Düştüm

• Melike Şahin – Nasır

• Gazapizm – Unutulacak Dünler

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
@Angelica ‘yı da bu kadar iyi tanıyorsun :A@MasacRE
1 ocak...

EZHvVGLXsAASj7k

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kördüğüm şarkısına oy vermişsin, takdir ettim. Videoları dinlediğini gösteriyor bu durum.
bende ezber iş olmaz dinledim tabiki:D ilk izlenimde hangisi kulağıma iyi geldiyse onu seçtim belki farklı zamanlarda izlesem listeye bir iki farklı isim girebilirdi gerisi aynı kalırdı

• Güldürdün
Reactions: Bully
Mavi Gri – Altüst Olmuşum
Mert Demir – Ateşe Düştüm
Melike Şahin – Nasır
Gazapizm – Unutulacak Dünler

Son şarkı dediğim de 4. sırayı paylaşan iki şarkıymış. O ikisi arasında kalmıştım son oy için. Birinin üstünü çizdik attığımız oyla :A @Dosi @Bully

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and Bully
Melike Şahin – Nasır

Son şarkı dediğim de 4. sırayı paylaşan iki şarkıymış. O ikisi arasında kalmıştım son oy için. Birinin üstünü çizdik attığımız oyla :A @Dosi @Bully
Vay be ne heyecan, her şey sona kaldı :A İyi bari burayı kurtardın :A

2 düello oldu ama düello olmayacak, o şarkıları dağıtacağız. Bitmiştir bu iş :A @Dosi

• Harika
Reactions: MasacRE and Dosi
Melike Şahin – Nasır

İyidir iyiyidir. Eline sağlık :Z

• Harika
Reactions: MasacRE
  • Harika
Sizin de ellerinize sağlık. Bütün grupları oylayıp beğenilerimizi attık. Şimdi kaçayım ben. 2. turda görüşmek üzere :A
Bi dahaki sefere beğenini önce at oylamanı sonra :A sayaca işlemedi:/ haftalığı kaçırdık (üstte olsakta yetmiyoruz bazen) ama aylığa işler en azından :A @Bully

• Güldürdün
Reactions: Bully
Bi dahaki sefere beğenini önce at oylamanı sonra :A sayaca işlemedi:/ haftalığı kaçırdık (üstte olsakta yetmiyoruz bazen) ama aylığa işler en azından :A @Bully
Ne dertler var :A

Şaka şaka haklısın o kadar emek veriyoruz @MasacRE dikkat edecektir bundan sonrasında :A

Aynen aylığa işler en azından, onun garantisi var :A

• Güldürdün