- Reaksiyon puanı
- 63,871
- Puanı
- 1,060
2 haftalık aradan dönen tekin tüm grupları oyladı, @RüzgarGülü daha bu grubu oylamamışEzhel – Allah’ından Bul
Sefo & Jako – Kördüğüm
Melike Şahin – Nasır
2 haftalık aradan dönen tekin tüm grupları oyladı, @RüzgarGülü daha bu grubu oylamamışEzhel – Allah’ından Bul
Sefo & Jako – Kördüğüm
Melike Şahin – Nasır
@tekin çok tekin aslında.2 haftalık aradan dönen tekin tüm grupları oyladı, @RüzgarGülü daha bu grubu oylamamış![]()
yani burdaki çıkarıma göre tekin tekinsiz değilmiş, tekinsiz olan @RüzgarGülü imiş sonuç böyle çıkıyor@tekin çok tekin aslında.
Doğrudur, senin için hızlıca oylamış grupları.@tekin çok tekin aslında.
bir solukta kendimi kurtarayım dedim ama benim beklediğim yarışma bu değil ben jüri olmalıydım2 haftalık aradan dönen tekin tüm grupları oyladı, @RüzgarGülü daha bu grubu oylamamış![]()
Jürili yarışmalar kolay kolay olmaz artık, yarışacak kimse kalmadı forumdabir solukta kendimi kurtarayım dedim ama benim beklediğim yarışma bu değil ben jüri olmalıydım![]()
Onlara göre sen öylesindir ama benim için bundan böyle tekin birisin. Seninle yeniden ateşkes imzaladık @RüzgarGülüyani burdaki çıkarıma göre tekin tekinsiz değilmiş, tekinsiz olan @RüzgarGülü imiş sonuç böyle çıkıyor![]()
Allah razı olsun benim içinseDoğrudur, senin için hızlıca oylamış grupları.
biri önayak olsa yarışacak çok kişi var mesela @Angelica nın hangi şarkıcıyla yarışacağını ezbere söyleyebilirimJürili yarışmalar kolay kolay olmaz artık, yarışacak kimse kalmadı forumda![]()
neyse bu konuyu fazla deşmeyeyim tahminlerim iyidir o yüzden dedim
Bugün aklıma geldi baktım konu anasayfada yok oylamadiklairm bende girip aramadım birisini bekledim ve bildirim geldi2 haftalık aradan dönen tekin tüm grupları oyladı, @RüzgarGülü daha bu grubu oylamamış![]()
He he şimdi de ben tekin değilim dimi aynenyani burdaki çıkarıma göre tekin tekinsiz değilmiş, tekinsiz olan @RüzgarGülü imiş sonuç böyle çıkıyor![]()
elimize geçen fırsatı değerlendirelim dedikBugün aklıma geldi baktım konu anasayfada yok oylamadiklairm bende girip aramadım birisini bekledim ve bildirim geldi
He he şimdi de ben tekin değilim dimi aynen
------
Ezel ve Gazapizm . Kullandım oylarımi
Kördüğüm şarkısına oy vermişsin, takdir ettim. Videoları dinlediğini gösteriyor bu durum.Ezhel – Allah’ından Bul
Sefo & Jako – Kördüğüm
Melike Şahin – Nasır
Eline sağlık
Teşekkür ederiz
Eline sağlık
Diğer tur 6 grup olur sadece
Rica, özellikle de sizlerin programlara üşeniyorum. Çok bildirim gelince uzun sürer diye giremiyorumTeşekkür ederizBiraz üşensen de oyluyorsun
![]()
biri önayak olsa yarışacak çok kişi var mesela @Angelica nın hangi şarkıcıyla yarışacağını ezbere söyleyebilirim![]()