2024 1.Tur | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar | 8. Grup (SON)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 4 Şarkı Üst Tura Yükselsin?

• Mavi Gri – Altüst Olmuşum

• Ezhel – Allah’ından Bul

• Cem Adrian – Keskin

• Sefo & Jako – Kördüğüm

• Mert Demir – Ateşe Düştüm

• Melike Şahin – Nasır

• Gazapizm – Unutulacak Dünler

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Bully

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
55,741
Puanı
1,060
Fav10.net'in gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen En Favori Şarkı etkinliğinde klipsiz şarkıları dahil etmiyorduk. Bundan sonraki senelerde yarışmaya dahil olması adına En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar ile karşınızdayız. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oylayacağımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.

1.turun sonunda her gruptan yaklaşık 4 şarkı, yani 54 şarkı içerisinden toplamda 32 şarkı 2.tura yükselmiş olacak.

2.tura yükselmesini istediğiniz 4 şarkıya oy verebilirsiniz.

İşte adaylar:

Mavi Gri – Altüst Olmuşum

Ezhel – Allah’ından Bul

Cem Adrian – Keskin

Sefo & Jako – Kördüğüm

Mert Demir – Ateşe Düştüm

Melike Şahin – Nasır

Gazapizm – Unutulacak Dünler

@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive , @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Keith Long , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal Highness, @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn

Ateşe Düştüm
Nasır

Ve son olarak son saniye Keskin

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ezhel – Allah’ından Bul
Mert Demir – Ateşe Düştüm
Melike Şahin – Nasır
Gazapizm – Unutulacak Dünler