2 haftalık aradan dönen tekin tüm grupları oyladı, @RüzgarGülü daha bu grubu oylamamışEzhel – Allah’ından Bul
Sefo & Jako – Kördüğüm
Melike Şahin – Nasır
2 haftalık aradan dönen tekin tüm grupları oyladı, @RüzgarGülü daha bu grubu oylamamışEzhel – Allah’ından Bul
Sefo & Jako – Kördüğüm
Melike Şahin – Nasır
@tekin çok tekin aslında.2 haftalık aradan dönen tekin tüm grupları oyladı, @RüzgarGülü daha bu grubu oylamamış
yani burdaki çıkarıma göre tekin tekinsiz değilmiş, tekinsiz olan @RüzgarGülü imiş sonuç böyle çıkıyor@tekin çok tekin aslında.
Doğrudur, senin için hızlıca oylamış grupları.@tekin çok tekin aslında.
bir solukta kendimi kurtarayım dedim ama benim beklediğim yarışma bu değil ben jüri olmalıydım2 haftalık aradan dönen tekin tüm grupları oyladı, @RüzgarGülü daha bu grubu oylamamış
Jürili yarışmalar kolay kolay olmaz artık, yarışacak kimse kalmadı forumdabir solukta kendimi kurtarayım dedim ama benim beklediğim yarışma bu değil ben jüri olmalıydım
Onlara göre sen öylesindir ama benim için bundan böyle tekin birisin. Seninle yeniden ateşkes imzaladık @RüzgarGülüyani burdaki çıkarıma göre tekin tekinsiz değilmiş, tekinsiz olan @RüzgarGülü imiş sonuç böyle çıkıyor
Allah razı olsun benim içinseDoğrudur, senin için hızlıca oylamış grupları.
biri önayak olsa yarışacak çok kişi var mesela @Angelica nın hangi şarkıcıyla yarışacağını ezbere söyleyebilirimJürili yarışmalar kolay kolay olmaz artık, yarışacak kimse kalmadı forumda
neyse bu konuyu fazla deşmeyeyim tahminlerim iyidir o yüzden dedim
Bugün aklıma geldi baktım konu anasayfada yok oylamadiklairm bende girip aramadım birisini bekledim ve bildirim geldi2 haftalık aradan dönen tekin tüm grupları oyladı, @RüzgarGülü daha bu grubu oylamamış
He he şimdi de ben tekin değilim dimi aynenyani burdaki çıkarıma göre tekin tekinsiz değilmiş, tekinsiz olan @RüzgarGülü imiş sonuç böyle çıkıyor
elimize geçen fırsatı değerlendirelim dedikBugün aklıma geldi baktım konu anasayfada yok oylamadiklairm bende girip aramadım birisini bekledim ve bildirim geldi
He he şimdi de ben tekin değilim dimi aynen
------
Ezel ve Gazapizm . Kullandım oylarımi
Kördüğüm şarkısına oy vermişsin, takdir ettim. Videoları dinlediğini gösteriyor bu durum.Ezhel – Allah’ından Bul
Sefo & Jako – Kördüğüm
Melike Şahin – Nasır
Eline sağlık
Teşekkür ederiz
Eline sağlık
Diğer tur 6 grup olur sadece
Rica, özellikle de sizlerin programlara üşeniyorum. Çok bildirim gelince uzun sürer diye giremiyorumTeşekkür ederizBiraz üşensen de oyluyorsun
biri önayak olsa yarışacak çok kişi var mesela @Angelica nın hangi şarkıcıyla yarışacağını ezbere söyleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?