- Reaksiyon puanı
- 115,174
- Puanı
- 1,060
Fav10.net'in gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen En Favori Şarkı etkinliğinde klipsiz şarkıları dahil etmiyorduk. Bundan sonraki senelerde yarışmaya dahil olması adına En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar ile karşınızdayız. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oylayacağımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.
1.turun sonunda her gruptan yaklaşık 4 şarkı, yani 54 şarkı içerisinden toplamda 32 şarkı 2.tura yükselmiş olacak.
2.tura yükselmesini istediğiniz 4 şarkıya oy verebilirsiniz.
İşte adaylar:
İkiye On Kala – Depresyon Güzelim
Buray & Ceren Gündoğdu – Beni Affet
Sefo - Affettim
Mark Eliyahu & Cem Adrian – Derinlerde
Çağan Şengül – Çok Yazık
Gazapizm – Sağı Solu Kes
Melis Fis – Kara Kedi
@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Keith Long , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal Highness, @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn
1.turun sonunda her gruptan yaklaşık 4 şarkı, yani 54 şarkı içerisinden toplamda 32 şarkı 2.tura yükselmiş olacak.
2.tura yükselmesini istediğiniz 4 şarkıya oy verebilirsiniz.
İşte adaylar:
İkiye On Kala – Depresyon Güzelim
Buray & Ceren Gündoğdu – Beni Affet
Sefo - Affettim
Mark Eliyahu & Cem Adrian – Derinlerde
Çağan Şengül – Çok Yazık
Gazapizm – Sağı Solu Kes
Melis Fis – Kara Kedi
@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Keith Long , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal Highness, @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn