2021 1.Tur | En Favori Güzel - 9.Grup

Hangi 7 Güzel Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna çoook şaşırdım 😱 senden beklenmedik hareket
bana hem de 😱

Neyse ilk turda istenmeyen herkes elenecek zaten
diğer tur artık zorlanırsınız

Şşşşşş fazla ses etme. Bu etkinlikte olmak istediği sürece benim kurallarıma uymak zorunda

Reactions: MEnes

Mikasa modunu açtığında en ufak bir ters harekette bizi paketlediğini en iyi sen biliyorsun o yüzden kaderime razı gelip sessizce zamanı beklemek harici ne yapabiliriz ki..

İkinci kısımda ise Zey istediği zaman @Tolstoyevski 'yi etkinlik dışına iter. Kabul etmeme lüksü yok

Demi tıpkı kanalını adım adım ele geçirmem gibi beni kapı dışarı edersin kesinlikle yaşanır bu...
Bir bakmışsın kapının anahtarları içeride sen dışarıdasın ama 😱

Reactions: MEnes and Dosi
Sen sanıyorsun ki sen yavaş yavaş ele geçiriyorsun kanalı ve etkinliği ama durum bu değil. Ben artık doymuşum artı dinlenme modundayım. Seni de çalıştırarak bir taşla 2 kuş vurmuş oluyorum
sen zannettiğin şeyi düşünmeye devam et

Dinlenme modunda olmasan ele geçirme durumu olmazdı zaten, insanlar böyle doymalar sayesinde kaybediyor eldekileri...
“Chaos is a...” @MEnes

Reactions: MEnes and Dosi
Ahahahaha yok beee çamur at izi kalsın lafının anlamının altını tam olarak dolduran şekilde yapılmış bir hareket değil... Hem de sana yani...

Evet evet diğer turlarda rahatlarız biraz daha buna güveniyoruz...

Taam taam çok şaapmiyim en iyisi...

------

Gerçekten o moddayken korkutucu olduğuna katılıyorum lakin bu moda girmek de senin üzerinde durmamış sanki...
Sen ki özgürlükler uğruna neleri feda edebileceği kestirilemeyen bir çılgınsın...

Özge Özpirinçci
Aslıhan Gürbüz
Öykü Karayel
Simge
Büşra Develi
Sıla
Hande Soral

Reactions: Sherlock and Dosi
Hop, okadar da abartma yok
spoi kutusu kullanın. Ben ise mayo harici diğer fotoları paylaşabilirim
Biz hiç abartır mıyız Dosi hanım...

Aklımda ilerleyen dönemler için çok “çılgın bir proje” var zaten... @Dosi anında tepki gösterip “siz yaparsınız” diyeceği ölçüde çılgın bir proje... Bakalım artık
Ne olduğunu bilmediğim ancak iddialı cümlelerinden tahmin edebildiğim bu etkinlik fikrini sevdim, sonuna kadar destekçi oluruz.
@MasacRE

Aklımda ilerleyen dönemler için çok “çılgın bir proje” var zaten... @Dosi anında tepki gösterip “siz yaparsınız” diyeceği ölçüde çılgın bir proje... Bakalım artık

Direkt vücut oylama olacak sanırım mantıklı
@DarkLegenD benzer birşey demişti ve kendi aranızda özelden yapılması ile alakalı karar verilmişti. Yılbaşında dizi ve yorumcular ile alakalı özelden jürilerle yapılıp sonra sonuç herkese duyurulurdu.
O düşünen şeyi böyle ortamda yaparsanız çok ciddi Erkekler için olanı için arkadaşlara çıtlatırım.
Karar sizde artık
@MasacRE @Sherlock @MEnes

Yapabilirsiniz sıkıntı yok böyle bir tehdite boyun eğmek mümkün değil

Artık 4-5 kişi kendi kendinize yaparsınız o etkinliği...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...