2021 1.Tur | En Favori Güzel - 9.Grup

Hangi 7 Güzel Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesajı doğru okudum da maksat çamur at izi kalsın saldırdım işte... :A Ama Demet Akbağ'ın da etkinlikte yer alması ne kadar yanlış sa Ecem adlı arkadaşın da yer alması o kadar yanlış sonuçta... :A

Vaaay be... Desene @Tolstoyevski yoldaşımız artık resmen senin emir erin olmuş... :A
Buna çoook şaşırdım 😱 senden beklenmedik hareket :A bana hem de 😱 :A

Neyse ilk turda istenmeyen herkes elenecek zaten :A diğer tur artık zorlanırsınız :A

Şşşşşş fazla ses etme. Bu etkinlikte olmak istediği sürece benim kurallarıma uymak zorunda :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Benim tercihim değildi. Yanlış okumuşsun :A artı en güzel diyede alınmadı zaten. Demet Akbağ'ı seçenler olunca onun neyi eksik dedim. Etkinlikte yer almasını isteyen birinin ricasını kırmadım. Olay bundan ibaret :A

İkinci kısımda ise Zey istediği zaman @Tolstoyevski 'yi etkinlik dışına iter. Kabul etmeme lüksü yok :A

Mesajı doğru okudum da maksat çamur at izi kalsın saldırdım işte... :A Ama Demet Akbağ'ın da etkinlikte yer alması ne kadar yanlış sa Ecem adlı arkadaşın da yer alması o kadar yanlış sonuçta... :A

Vaaay be... Desene @Tolstoyevski yoldaşımız artık resmen senin emir erin olmuş... :A

Mikasa modunu açtığında en ufak bir ters harekette bizi paketlediğini en iyi sen biliyorsun o yüzden kaderime razı gelip sessizce zamanı beklemek harici ne yapabiliriz ki.. :A

İkinci kısımda ise Zey istediği zaman @Tolstoyevski 'yi etkinlik dışına iter. Kabul etmeme lüksü yok :A

Demi tıpkı kanalını adım adım ele geçirmem gibi beni kapı dışarı edersin kesinlikle yaşanır bu... :A Bir bakmışsın kapının anahtarları içeride sen dışarıdasın ama 😱:bhr: :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Mikasa modunu açtığında en ufak bir ters harekette bizi paketlediğini en iyi sen biliyorsun o yüzden kaderime razı gelip sessizce zamanı beklemek harici ne yapabiliriz ki.. :A

Demi tıpkı kanalını adım adım ele geçirmem gibi beni kapı dışarı edersin kesinlikle yaşanır bu... :A Bir bakmışsın kapının anahtarları içeride sen dışarıdasın ama 😱:bhr: :A
Sen sanıyorsun ki sen yavaş yavaş ele geçiriyorsun kanalı ve etkinliği ama durum bu değil. Ben artık doymuşum artı dinlenme modundayım. Seni de çalıştırarak bir taşla 2 kuş vurmuş oluyorum :A sen zannettiğin şeyi düşünmeye devam et :A

Sen sanıyorsun ki sen yavaş yavaş ele geçiriyorsun kanalı ve etkinliği ama durum bu değil. Ben artık doymuşum artı dinlenme modundayım. Seni de çalıştırarak bir taşla 2 kuş vurmuş oluyorum :A sen zannettiğin şeyi düşünmeye devam et :A
Dinlenme modunda olmasan ele geçirme durumu olmazdı zaten, insanlar böyle doymalar sayesinde kaybediyor eldekileri... :A “Chaos is a...” @MEnes

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Buna çoook şaşırdım 😱 senden beklenmedik hareket :A bana hem de 😱 :A

Neyse ilk turda istenmeyen herkes elenecek zaten :A diğer tur artık zorlanırsınız :A

Şşşşşş fazla ses etme. Bu etkinlikte olmak istediği sürece benim kurallarıma uymak zorunda :A
Ahahahaha yok beee çamur at izi kalsın lafının anlamının altını tam olarak dolduran şekilde yapılmış bir hareket değil... Hem de sana yani... :A

Evet evet diğer turlarda rahatlarız biraz daha buna güveniyoruz... :A

Taam taam çok şaapmiyim en iyisi... :A
------

Gerçekten o moddayken korkutucu olduğuna katılıyorum lakin bu moda girmek de senin üzerinde durmamış sanki... :A Sen ki özgürlükler uğruna neleri feda edebileceği kestirilemeyen bir çılgınsın... :A

Özge Özpirinçci
Aslıhan Gürbüz
Öykü Karayel
Simge
Büşra Develi
Sıla
Hande Soral

Ah be... 🚬 (Çocuğu ile olan fotoğrafını kullanarak @Dosi kurallarına da uymuş oldum. :A)

MB.jpg

• Harika
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: Sherlock and Dosi
Hop, okadar da abartma yok :A spoi kutusu kullanın. Ben ise mayo harici diğer fotoları paylaşabilirim :A
Biz hiç abartır mıyız Dosi hanım... :A
Aklımda ilerleyen dönemler için çok “çılgın bir proje” var zaten... @Dosi anında tepki gösterip “siz yaparsınız” diyeceği ölçüde çılgın bir proje... Bakalım artık :A
Ne olduğunu bilmediğim ancak iddialı cümlelerinden tahmin edebildiğim bu etkinlik fikrini sevdim, sonuna kadar destekçi oluruz. :A @MasacRE

Aklımda ilerleyen dönemler için çok “çılgın bir proje” var zaten... @Dosi anında tepki gösterip “siz yaparsınız” diyeceği ölçüde çılgın bir proje... Bakalım artık :A

Direkt vücut oylama olacak sanırım mantıklı :A
@DarkLegenD benzer birşey demişti ve kendi aranızda özelden yapılması ile alakalı karar verilmişti. Yılbaşında dizi ve yorumcular ile alakalı özelden jürilerle yapılıp sonra sonuç herkese duyurulurdu.
O düşünen şeyi böyle ortamda yaparsanız çok ciddi Erkekler için olanı için arkadaşlara çıtlatırım.
Karar sizde artık :A @MasacRE @Sherlock @MEnes

@DarkLegenD benzer birşey demişti ve kendi aranızda özelden yapılması ile alakalı karar verilmişti. Yılbaşında dizi ve yorumcular ile alakalı özelden jürilerle yapılıp somr asknuç herkese duyurulurdu.
O düşünen şeyi böyle ortamda yaparsanız çok ciddi Erkekler için olanı için arkadaşlara çıtlatırım.
Karar sizde artık :A @MasacRE @Sherlock @MEnes
Yapabilirsiniz sıkıntı yok böyle bir tehdite boyun eğmek mümkün değil :A
Artık 4-5 kişi kendi kendinize yaparsınız o etkinliği...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...