Gençliği daha çirkin hattaGençlik fotolara baktım ve fikrim değişmedi
Gençliği daha çirkin hattaGençlik fotolara baktım ve fikrim değişmedi
YaniGençliği daha çirkin hatta
Dünyanın en güzeli daha da abartı soriYani
İkisi kıyaslanacaksa kazanan belli
Bu arada biliyorum o linki atıp duruyorum ama ne yapayım. Hande için Çok çirkin lafıda abartı yani
Ama onu ben demiyorum. Fark buDünyanın en güzeli daha da abartı sori
Doğru ikisi de saçmaAma onu ben demiyorum. Fark bu
Çirkin demek daha abartı. Yanılıyorsun
Gözünde problem olabilirGençlik fotolara baktım ve fikrim değişmedi
Hande kat ve kat daha güzel
Cevabı burda:Gözünde problem olabilir
Gençliği daha çirkin hatta
Nesnel bir şey değil sonuçtaCevabı burda:
Güzellik göreceli bir kavramdır
Cidden tercih hakkını harika kullanmışsın Yaa güzelle şirin arasındaki ayrım var ayrıım bu kadın güzel falan değiiiil ki.
Yarısının çocuk,arap ve fake hesap olduğuna yemin edebilirimHande Erçel Dünyanın En Güzel Kadını Seçildi! Top Beauty World 2020 Oylaması Sonuçlandı
Güzelliği ile dikkat çeken başarılı oyuncu Hande Erçel, güzelliğiyle dünya çapında ses getirmeyi başardı. Amerika merkezli internet sitesinin yaptığı listeye göre Hande Erçel ‘Top Beauty World 2020’nin ‘En Güzel 100 Kadını’ sıralamasında 1. sırada yer aldı. İlk 10 şu şekilde sonuçlandı: Hande...fav10.net
Kesinlikle katılmıyorum Bir insanın güzel olup olmadığı barizse göreceli falan değildirGüzellik göreceli bir kavramdır
------
Ecem Erkek
Ecem Sena Bayır
Merve Dizdar
Nur Fettahoğlu
İnsanın yeteneği çok iyiyse o kişi gözüne güzel gelebiliyor, daha doğrusu bana öyle geliyor Ben fazla duygusal davranıyorum sanırım bu konularda, beni çok üzerlerKesinlikle katılmıyorum Bir insanın güzel olup olmadığı barizse göreceli falan değildir
Avatarım çok yakışıklı diyemem ben mesela