Ne yapıyorsun Sherlock bey 😱 foruma takılmaya takılmaya etkinlik kurallarını unutmuşsun 😡 @TolstoyevskiEcem Atalay'ın aldığı oya bak, bu birinci skandal... İkinci skandal ise Survivor Evrim'in bu grupta, bu kadar güzel ismin arasında, bu kadar oy alabilmiş olması... @MasacRE
Bende alıntıya ekleyeyim olmadıDüzelttim. @Dosi
Ne yapıyorsun Sherlock bey 😱 foruma takılmaya takılmaya etkinlik kurallarını unutmuşsun 😡 @Tolstoyevski
Sayıları X olarak edit ettim
Edit: alıntı da editlendi
Haklısın, özür diliyorum. Skandallar karşısında ne yapacağımı şaşırdım, tepkimi ondandır.Bende alıntıya ekleyeyim olmadı
Tamam bu saatten sonra değişen bir şey olmaz ve taş çatlasa 1-2 oy gelir ama ileriki turlarda yeni üyelere icat çıkarmayalım
Skandal diye nitelendirdiğin isimler 2. Turda olmayacak zaten iddiasız isimler yanlışlıklada üst tura çıkmayacakHaklısın, özür diliyorum. Skandallar karşısında ne yapacağımı şaşırdım, tepkimi ondandır.
Fakat ikinci turda olmaması skandal olacak olan isimler de mevcut, beni asıl üzen nokta bu.Skandal diye nitelendirdiğin isimler 2. Turda olmayacak zaten iddiasız isimler yanlışlıklada üst tura çıkmayacak
30-40 arası oylamada yeterince oy almadıkları için yapacak birşey yok halkın kararıFakat ikinci turda olmaması skandal olacak olan isimler de mevcut, beni asıl üzen nokta bu.