Ne yapıyorsun Sherlock bey 😱 foruma takılmaya takılmaya etkinlik kurallarını unutmuşsun 😡 @TolstoyevskiEcem Atalay'ın aldığı oya bak, bu birinci skandal... İkinci skandal ise Survivor Evrim'in bu grupta, bu kadar güzel ismin arasında, bu kadar oy alabilmiş olması...@MasacRE
Bende alıntıya ekleyeyim olmadıDüzelttim.@Dosi
Ne yapıyorsun Sherlock bey 😱 foruma takılmaya takılmaya etkinlik kurallarını unutmuşsun 😡 @Tolstoyevski
Sayıları X olarak edit ettim
Edit: alıntı da editlendi![]()
Haklısın, özür diliyorum.Bende alıntıya ekleyeyim olmadı
Tamam bu saatten sonra değişen bir şey olmaz ve taş çatlasa 1-2 oy gelir ama ileriki turlarda yeni üyelere icat çıkarmayalım![]()
Skandal diye nitelendirdiğin isimler 2. Turda olmayacak zatenHaklısın, özür diliyorum.Skandallar karşısında ne yapacağımı şaşırdım, tepkimi ondandır.
![]()
Fakat ikinci turda olmaması skandal olacak olan isimler de mevcut, beni asıl üzen nokta bu.Skandal diye nitelendirdiğin isimler 2. Turda olmayacak zateniddiasız isimler yanlışlıklada üst tura çıkmayacak
![]()
30-40 arası oylamada yeterince oy almadıkları için yapacak birşey yokFakat ikinci turda olmaması skandal olacak olan isimler de mevcut, beni asıl üzen nokta bu.![]()