2025 1.Tur | En Favori Güzel - 5.Grup (SON)

Hangi 5 Güzel Bir Üst Tura Yükselsin?

• Sinem Ökten

• Serenay Sarıkaya

• Seda Bakan

• Devrim Özkan

• Neslihan Atagül

• Ayça Ayşin Turan

• Leyla Lydia Tuğutlu

• Fahriye Evcen

• Yasemin Kay Allen

• Cemre Arda

• Melisa Aslı Pamuk

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Artık var :A @Bully ‘nin eli biraz ağır. Benim ve onun anketleri arasında uçurum olmaması adına hepsi açıldıktan sonra ayarlayayım dedim :A
hem oyların yarısından fazlası gelmiş gibi bir durum olmuş. Çok uzun sürelere ihtiyacımız yok. İyidir böyle :A
Ben ağır değilim sen çok hızlısın :A Öyle ya da böyle açılıyor konular aksamadan :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aynen sakın Pazar’a bırakma @MasacRE :A Sonra çok pişman olursun sultanlarını oylayamadığın için…

Artık var :A @Bully ‘nin eli biraz ağır. Benim ve onun anketleri arasında uçurum olmaması adına hepsi açıldıktan sonra ayarlayayım dedim :A
hem oyların yarısından fazlası gelmiş gibi bir durum olmuş. Çok uzun sürelere ihtiyacımız yok. İyidir böyle :A
Sultanlarımı detaylıca masaya yatırmam lazım. Öyle kolay değil oy vermek :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
24 saat yeterli bir süre senin için :A hadi gece oyalayacağını varsayarsak 28 saat iyidir :A

Fotolar iyi mi? :A adil davrandık :A
Fotolar iyi ya. Böyle instagram linki iyi olmuş. Yana gittikçe farklı fotolar da çıkıyor çoğunda :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
@Bully hassasiyetin için teşekkür ederim konulara etiketlememişsin :love1:

Ama emre durur mu illa konunun etkileşimini attıracak :F valla benim favorim belli Melisa Pamuk. EGO da aşık olduğum kadın. :love1::love1:
@Dosi çıkardı seni etiket listesinden.

Oy kullanmanı isterim ama inadını da biliyorum. Kararına saygı duyuyorum.

• Beğendim
  • Aynen
Reactions: Mr.At and Dosi
  • Beğendim
Reactions: Bully and Mr.At
20 oy gelmiş bile :A 20-25 arası yeterli bir oran olacaktır bizim için :A @Bully

• Güldürdün
Reactions: Bully
20 oy gelmiş bile :A 20-25 arası yeterli bir oran olacaktır bizim için :A @Bully
İlk günden 20'yı bulduk valla :A

5 oy falan daha gelse yeter aynen :A

Senin beğenmediğin 2.gruba oy lazım :A Yarın etiketleriz gerekirse bazı isimleri :A

• Güldürdün
İlk günden 20'yı bulduk valla :A

5 oy falan daha gelse yeter aynen :A

Senin beğenmediğin 2.gruba oy lazım :A Yarın etiketleriz gerekirse bazı isimleri :A
O kısımlar sana ait. Ben dediğim gibi benden bu kadar :A
Enerjim 0. Bu hafta rahat bir hafta beklerken biraz tuhaf bir hafta oldu benim için :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
O kısımlar sana ait. Ben dediğim gibi benden bu kadar :A
Enerjim 0. Bu hafta rahat bir hafta beklerken biraz tuhaf bir hafta oldu benim için :A
Olur ben etiketlerim sen dinlenme moduna devam :A

İnşallah bu tuhaflık son bulur ve normale dönersin :A

• Güldürdün