Aktifligim düşük değil ki günde en az 1 saat felan geçiyorum bu aralar. Oyun arasında giriyorum şimdi olduğu gibi ondan kesit kesitAman unutma diğer konuları bu aralar aktifliğin düşük olduğu için bi korkutmuyor değilsin
Cidden son bilet için büyük bir çekişme var 😱Bu grupta 5 isim 5. İsim olmak için kapışıyor. İyi bir çekişme var @Bully
İki tanesi için şans kalmamış
Son şarkı etkinliğinde bir sürü turu oylayamadın şimdi aktifliğin daha iyi ama yine de belli olmuyor senin işlerAktifligim düşük değil ki günde en az 1 saat felan geçiyorum bu aralar. Oyun arasında giriyorum şimdi olduğu gibi ondan kesit kesit
O sırada il dışındaydim ondan girmek de aklıma gelmediSon şarkı etkinliğinde bir sürü turu oylayamadın şimdi aktifliğin daha iyi ama yine de belli olmuyor senin işler
Oyunlara sardın demek yine
Haydi o zaman güzelleri inceleyip oylarını kullanO sırada il dışındaydim ondan girmek de aklıma gelmedi
Oyunlar oluyor ya sıkılınca bırakıyorum sonra tekrar başlıyorum felan öyle
Baştan savma olmasın diye hemen vermedim ya. Güzeller konusu önemli benim için değer veririm güzellereHaydi o zaman güzelleri inceleyip oylarını kullan
Sen demirbaş üyelerdensin başlarda kullanman gerekiyor.
Kurayı yavaştan çekeceğim için durumların şekillenmesi iyi olur
@MasacRE de böyle demiştiBaştan savma olmasın diye hemen vermedim ya. Güzeller konusu önemli benim için değer veririm güzellere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?