2022 1.Tur | En Favori Şarkı 2022 | 1. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 6 şarkı üst tura yükselsin?

• Aleyna Kalaycıoğlu - Beceremedin

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben abartmıyorum ki. İki şarkısını çok beğeniyorum ki o 2 şarkı sayesinde geçen sene Sezen Aksu'dan sonra yılın en çok dinlenen kadın sanatçısı oldu. Forumun müzik trendi 2015'de kalmış. :A
Ben burada ismini duydum :A o kadar günlük canlı pop radyo dinliyorum orda bile denk gelmemişti :A
Bakalım başarısı devam edecek mi yoksa kaybolup gidenlerin arasına mı katılacak :A

Ben burada ismini duydum :A o kadar günlük canlı pop radyo dinliyorum orda bile denk gelmemişti :A
Bakalım başarısı devam edecek mi yoksa kaybolup gidenlerin arasına mı katılacak :A
Vallahi Bi Tek Ben Anlarım ve Antidepresan'dan sonra geçen senenin en popüler şarkısıydı, çok duydum ben. Belki pop kanalı dinlediğin için orada çalmamıştır. :A

Son şarkıları o ikisi kadar tutmadı zaten ama yaşı genç. Benim ekstra bir ilgim yok yine de. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Vallahi Bi Tek Ben Anlarım ve Antidepresan'dan sonra geçen senenin en popüler şarkısıydı, çok duydum ben. Belki pop kanalı dinlediğin için orada çalmamıştır. :A

Son şarkıları o ikisi kadar tutmadı zaten ama yaşı genç. Benim ekstra bir ilgim yok yine de. :A
Şarkının adı ne? Vallahi? :A (öyle vurunca çıkmadı sjjsjsj ) Bi dinleyeyim.
YouTube ‘da canlı pop radyoları açıyorum genelde.

Parantez içindeki cümleni anlamadım ama vallahi derken gerçekten demek istemiştim. :A Suçlarımdan Biri ve NKBİ şarkıların adı. :A
Parantez içi düzenlendi anında. Klavye garip yazmış :A
Hemen dinleyeyim ikisini ( Vallahi sanki şarkı işimiymiş gibi geldi diğer ikili ile ard arda yazdın diye sjjsjs )

Parantez içi düzenlendi anında. Klavye garip yazmış :A
Hemen dinleyeyim ikisini ( Vallahi sanki şarkı işimiymiş gibi geldi diğer ikili ile ard arda yazdın diye sjjsjs )
Bu grupta Suçlarımdan Biri şarkısı olduğu için sen duymadım deyince isim vermeden direkt ondan bahsetmiştim. :A

Dinle bakalım, sever misin bilmiyorum pop değil sonuçta. Gerçi ben rap sevmeyen biri olarak sevmiştim. :A

• Güldürdün
@phoebebuffay tamamdır şimdi hızlıca baktım. Suçlarımdan biri tanıdık gelmedi ama diğerini duydum radyoda. O şarkısı güzel. Kendine has bir tarzı var. Hatta o şarkıda Aleyna Tilki’ye benzetmiştim :A
Bu grupta Suçlarımdan Biri şarkısı olduğu için sen duymadım deyince isim vermeden direkt ondan bahsetmiştim. :A

Dinle bakalım, sever misin bilmiyorum pop değil sonuçta. Gerçi ben rap sevmeyen biri olarak sevmiştim. :A
yukardakini yazıyordum :A NKBi oldukça iyi. Diğeri ortalama geldi bana :A

@phoebebuffay tamamdır şimdi hızlıca baktım. Suçlarımdan biri tanıdık gelmedi ama diğerini duydum radyoda. O şarkısı güzel. Kendine has bir tarzı var. Hatta o şarkıda Aleyna Tilki’ye benzetmiştim :A

yukardakini yazıyordum :A NKBi oldukça iyi. Diğeri ortalama geldi bana :A
Benim de favorim o zaten. O şarkıyı sonuna kadar övebilirim. :A

• Güldürdün
Burak Bulut, Kurtuluş Kuş, Mustafa Ceceli ft. İrem Derici - Rastgele

• Yalın - Bu Da Geçer Mi Sevgilim
  • Oğuzhan Koç - Kimseler Bulamasın Bizi
  • Bengü - Kimse Bilmesin
  • Burak Bulut, Kurtuluş Kuş, Mustafa Ceceli ft. İrem Derici - Rastgele
  • Ziynet Sali - Sana Doyamıyorum
  • Bilal Sonses - Başa Sar

Güneş - Suçlarımdan Biri
Aleyna Tilki - Aşk Ateşi
Ziynet Sali - Sana Doyamıyorum
Çeşitli Şarkıcılar - Rastgele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961