Daha ismini doğru yazamıyorsun kazanacak diyorsun Semicenk olur kendileri.KÖFN varken? şu an aklıma ilk gelen o oldu. Semincenk’inde iyi şarkıları var. Bakalım ilk kez piyasada yeni olan birileri kazanacak mı
Köfn düzgün o yeterDaha ismini doğru yazamıyorsun kazanacak diyorsun Semicenk olur kendileri.
Vücudunu geriye atıp yürüyor.Köfn düzgün o yeter
Ben abartmıyorum ki. İki şarkısını çok beğeniyorum ki o 2 şarkı sayesinde geçen sene Sezen Aksu'dan sonra yılın en çok dinlenen kadın sanatçısı oldu. Forumun müzik trendi 2015'de kalmış.Özellikle @phoebebuffay tarafından abartılan biri
Ben burada ismini duydum o kadar günlük canlı pop radyo dinliyorum orda bile denk gelmemiştiBen abartmıyorum ki. İki şarkısını çok beğeniyorum ki o 2 şarkı sayesinde geçen sene Sezen Aksu'dan sonra yılın en çok dinlenen kadın sanatçısı oldu. Forumun müzik trendi 2015'de kalmış.
Vallahi Bi Tek Ben Anlarım ve Antidepresan'dan sonra geçen senenin en popüler şarkısıydı, çok duydum ben. Belki pop kanalı dinlediğin için orada çalmamıştır.Ben burada ismini duydum o kadar günlük canlı pop radyo dinliyorum orda bile denk gelmemişti
Bakalım başarısı devam edecek mi yoksa kaybolup gidenlerin arasına mı katılacak
Şarkının adı ne? Vallahi? (öyle vurunca çıkmadı sjjsjsj ) Bi dinleyeyim.Vallahi Bi Tek Ben Anlarım ve Antidepresan'dan sonra geçen senenin en popüler şarkısıydı, çok duydum ben. Belki pop kanalı dinlediğin için orada çalmamıştır.
Son şarkıları o ikisi kadar tutmadı zaten ama yaşı genç. Benim ekstra bir ilgim yok yine de.
Parantez içindeki cümleni anlamadım ama vallahi derken gerçekten demek istemiştim. Suçlarımdan Biri ve NKBİ şarkıların adı.Şarkının adı ne? Vallahi? (öyle vurunca çıkmadı sjjsjsj ) Bi dinleyeyim.
YouTube ‘da canlı pop radyoları açıyorum genelde.
Parantez içi düzenlendi anında. Klavye garip yazmışParantez içindeki cümleni anlamadım ama vallahi derken gerçekten demek istemiştim. Suçlarımdan Biri ve NKBİ şarkıların adı.
Bu grupta Suçlarımdan Biri şarkısı olduğu için sen duymadım deyince isim vermeden direkt ondan bahsetmiştim.Parantez içi düzenlendi anında. Klavye garip yazmış
Hemen dinleyeyim ikisini ( Vallahi sanki şarkı işimiymiş gibi geldi diğer ikili ile ard arda yazdın diye sjjsjs )
yukardakini yazıyordum NKBi oldukça iyi. Diğeri ortalama geldi banaBu grupta Suçlarımdan Biri şarkısı olduğu için sen duymadım deyince isim vermeden direkt ondan bahsetmiştim.
Dinle bakalım, sever misin bilmiyorum pop değil sonuçta. Gerçi ben rap sevmeyen biri olarak sevmiştim.
Benim de favorim o zaten. O şarkıyı sonuna kadar övebilirim.@phoebebuffay tamamdır şimdi hızlıca baktım. Suçlarımdan biri tanıdık gelmedi ama diğerini duydum radyoda. O şarkısı güzel. Kendine has bir tarzı var. Hatta o şarkıda Aleyna Tilki’ye benzetmiştim
yukardakini yazıyordum NKBi oldukça iyi. Diğeri ortalama geldi bana