Burada da mı...Berkay
Işın Karaca
Serkan Kaya
Bazıları bana laf atmadan önce Spotify listelelerini temizlesin önce. Pislik içinde hepsi. Çamaşır suyuna deterjan ekleyip, kezzap döküp, üstüne sabunlarsan anca pisliği gider o kirli listenin.
Burada da mı...Berkay
Işın Karaca
Serkan Kaya
Bazıları bana laf atmadan önce Spotify listelelerini temizlesin önce. Pislik içinde hepsi. Çamaşır suyuna deterjan ekleyip, kezzap döküp, üstüne sabunlarsan anca pisliği gider o kirli listenin.
Melek Mosso yorumu efsane. Onun da üstünde buldun demek. Bugün fırsat bulamadım. Yarın dinlerim. İyice merakımı arttırdınDiğerlerini dinleyince İlyas Yalçıntaş da fena gelmedi. Ses rengi de şarkıya uymuş duyguyu geçirdi diyebilirim. Tabii ki grubun yıldızı Berkay her halükarda... Melek Mosso’nun yorumundan daha çok seviyorum. @Dosi
Berkay - Vursalar Ölmem
İlyas Yalçıntaş - Arzular Arsız
Ben Melek Mosso yorumuna bayılmıyorum o yüzden daha az sevebilirsin.Melek Mosso yorumu efsane. Onun da üstünde buldun demek. Bugün fırsat bulamadım. Yarın dinlerim. İyice merakımı arttırdın
Bu nereden çıktı ayol, gelir gelmez.@serhatt hazır gelmişken vakit bulduğunda 4. 5. ve 6. gruba oyların bekleniyor
Uarın ve Cuma birer grup daha gelecek
Yaz öncesi karar verip, geçen hafta başlanan bir etkinlik kısmetinde oylamak varmışBu nereden çıktı ayol, gelir gelmez.
Bir şeyler yaptığını hissedip döndüm kısmet değil. .ssYaz öncesi karar verip, geçen hafta başlanan bir etkinlik kısmetinde oylamak varmış
Temiz kalplisin ondanBir şeyler yaptığını hissedip döndüm kısmet değil. .ss
Melek Mosso’nun yorumundan daha çok seviyorum. @Dosi
Oylarımı kullandım tam gidiyordum ki @dreamy'nin yorumunu gördüm, ona cevap verip gideyim derken bu sefer de @Dosi'nin yorumunu gördüm. Melek Mosso cidden efsane yorumlamıştı bu şarkıyı, hala dinlerim kendisinin sesinden, Berkay'ı sevmekle birlikte onun üzerine çıkamamıştır bence ama İsmail beyciğim diyorsa vardır bir bildiği, şans vermek lazım.Melek Mosso yorumu efsane.
Tam harika atıyordum ki İlyas Yalçıntaş yazısına kadar şarkıyı söyleyen Berkay @dreamyOylarımı kullandım tam gidiyordum ki @dreamy'nin yorumunu gördüm, ona cevap verip gideyim derken bu sefer de @Dosi'nin yorumunu gördüm. Melek Mosso cidden efsane yorumlamıştı bu şarkıyı, hala dinlerim kendisinin sesinden, Berkay'ı ve kendisinin sesini sevdiğimi belirtmekle birlikte onun üzerine çıkamamıştır bence ama İsmail beyciğim diyorsa vardır bir bildiği, şans vermek lazım.
İsimleri karıştırmışım, gerekli düzenlemeleri yapayım hemen.Tam harika atıyordum ki İlyas Yalçıntaş yazısına kadar şarkıyı söyleyen Berkay @dreamy
Bu arada 7. Grup Perşembe, 8. Grup Cuma ve tüm oylamların süresini kaldırdım. yoksa karışık olavaktı.Pazar gecesi hepsine kilit vururum. İster günlük, ister toplu oylayın
Dokundum, gerekli düzenlemeleri yaptım.
Eksik kalan harikayı şimdi atmış olayım ben de sonra geceyi bu şarkı ile noktlarımDokundum, gerekli düzenlemeleri yaptım.
Berkay'ın yorumunu da dinledim elbette tüm bunları yaparken ve fikrim tıpkı senin gibi sabit, Melek Mosso'nun yorumu gözümde hala efsane ve kıyaslanamaz. Sesinin rengine de çok uygun bence şarkı, bu kadar beğenmemizde onun da etkisi olduğunu düşünüyorum.
Buraya da bırakalım, dinleyenler olur belki görüp...
Oylarımı kullandım tam gidiyordum ki @dreamy'nin yorumunu gördüm, ona cevap verip gideyim derken bu sefer de @Dosi'nin yorumunu gördüm. Melek Mosso cidden efsane yorumlamıştı bu şarkıyı, hala dinlerim kendisinin sesinden, Berkay'ı sevmekle birlikte onun üzerine çıkamamıştır bence ama İsmail beyciğim diyorsa vardır bir bildiği, şans vermek lazım.
Berkay daha pop şeklinde okumuş şarkıyı o yüzden daha çok sevmiş olabilirim. Akustik versiyon dinlemek pek benlik değil yoksa türünü sevenler için gayet iyi bir seçenek olabilir. Yine de aşırı aşırı abartılıyor. Bir de ben bu şarkıyı ilk Berkay’dan dinledim onun da etkisi vardır illa ki.